Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ο Πέτρος Παππάς στον ΑΝΤ1 για το τραγικό συμβάν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δελτίο τύπου Π.Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο νόμο Κιλκίς, καλεσμένος στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί", στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τραγικό συμβάν με θύμα έναν 29χρονο, που έλαβε χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είπε ο κ. Π. Παππάς η δολοφονική επίθεση σε βάρος ενός 29χρονου νέου στην πρωτεύουσα της χώρας, από εκατοντάδες Κροάτες χούλιγκανς, που προηγουμένως διέσχισαν ανενόχλητοι όλη την Ελληνική Επικράτεια, εγείρει πολλά ερωτήματα για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και κυρίως για τις πολιτικές ευθύνες που φέρουν για την ανετοιμότητα αυτή, οι προϊστάμενες Πολιτικές Αρχές, ειδικά μετά τα έγγραφα και τις μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν ότι η ΕΛΑΣ είχε ενημερωθεί.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το κομβόι 40 και πλέον οχημάτων, με τα οποία μεταφέρθηκαν οι Κροάτες "οπαδοί", ήταν σε " διακριτική παρακολούθηση" για πάνω από 600 χιλιόμετρα.

Όπως σχολίασε ο κ. Π. Παππάς, πρόκειται για αδιανόητη αποτυχία της ΕΛΑΣ, η οποία επιφέρει και πολιτικές ευθύνες.

Τέλος, ο βουλευτής Κιλκίς, τόνισε πως μετά από την ραγδαία αύξηση των γυναικοκτονιών, των επεισοδίων ενδοοικογενειακής βίας και της -ακόμα ανεξιχνίαστης- δολοφονίας Καραϊβάζ και πάλι στην Πρωτεύουσα, το αίσθημα της ανασφάλειας των πολιτών διαρκώς κλιμακώνεται και η ανάγκη ανάληψης ευθυνών από τους αρμόδιους, με την παράλληλη λήψη αποτελεσματικών μέτρων είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.