Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

«Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας: Επέστρεψαν στη Γουμένισσα με τις καλύτερες εντυπώσεις

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου 
«Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία 2ήμερη εκδρομή στην Οχρίδα στις 1 και 2 Ιουλίου.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου ακολουθώντας την παραλίμνια διαδρομή επισκέφτηκαν την Οχρίδα, τα Μπίτολα και την Στρούγκα. Περιηγήθηκαν στα γραφικά σοκάκια τους με τα υπέροχα αρχοντικά, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα μαγαζιά με είδη λαϊκής τέχνης και τα κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. 

Επίσης μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν το βυζαντινό μουσείο του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες, διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και επέστρεψαν στην Γουμένισσα με τις καλύτερες εντυπώσεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.