Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 24/7/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μαθήματα Κολύμβησης όλο το Καλοκαίρι
Με έξι εκπαιδευτές συνεχώς στο πλευρό των παιδιών, τα μαθήματα Κολύμβησης διεξάγονται κάτω από επαγγελματικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς. Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» εισέρχονται στις πισίνες του Αθλητικού Κέντρου, με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται για κάθε τμήμα τρεις φορές την εβδομάδα. Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλο το Καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23410 70313.

Τελευταία εβδομάδα προπονήσεων της Τεχνικής

Οι προπονήσεις της Τεχνικής στον Αλέξανδρο Κιλκίς «μπήκαν» στην τελευταία εβδομάδα, με την βελτίωση των ποδοσφαιριστών να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι προπονήσεις έχουν «στόχευση» σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού, που θα βοηθήσουν τα παιδιά κατά την διάρκεια της χρονιάς στις ποδοσφαιρικές τους αναμετρήσεις.

Aqua Fitness τρεις φορές την εβδομάδα

Με την γυμναστική στο νερό ο ανθρώπινος οργανισμός ξεκουράζεται και η ευεξία «κυριαρχεί» έπειτα από μια δύσκολη μέρα. Το Aqua Fitness έχει «κερδίσει» τους πάντες, με τα μαθήματα να λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ στο Alexandros Sports Center. Oι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά για όλο το Καλοκαίρι.

Aqua Fun στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ οι πισίνες του Alexandros Sports Center ανοίγουν για το κοινό και η διασκέδαση ξεκινά!

Σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για παιδιά και μεγάλους και με τη συνεχή παρουσία ναυαγοσώστη, περνάτε ανέμελες στιγμές με την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Παιδικά πάρτυ στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Γενέθλια στις πισίνες. Καλούμε τους φίλους μας σε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτυ, με κολύμβηση, ποδόσφαιρο και πολύ παιχνίδι.

Κλείστε και εσείς το δικό σας πάρτυ στο Alexandros Sports Center με ένα τηλέφωνο στο 23410 70313.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.