Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς σε Καλάβρυτα-Τρίπολη-Ναύπλιο-Αθήνα

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Στιγμές ευτυχίας και συγκίνησης έζησαν οι συμμετέχοντες στην πενθήμερη 6-10/6 εκδρομή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. Η άνοδος όλων στα μαγευτικά Καλάβρυτα με τον εντυπωσιακό οδοντωτό σιδηρόδρομο, οι επισκέψεις στο Δημοτικό Μουσείο του Ολοκα σε υτώματος, στον Τόπο Εκτέλεσης (13/12/43), στην Αγία Λαύρα και το Μνημείο Εθνικής Παλιγγενεσίας συγκίνησαν πολύ. 

Η μαγευτική εικόνων και δασών από Κλειτορία με γεύμα στην Βυτίνα διαδρομή προς Τρίπολη, η Τρίπολη, το Ναύπλιο το βράδυ, η Αρχαία Επίδαυρος με ξενάγηση, το Λιμανάκι Κερατσινίου, τα Λιπάσματα Δραπετσώνας, ο περίπατος Φυλακές Σωκράτη-Άρειος Πάγος-Αναφιώτικα -Σημείο πτώσης κάτω από τον ιερό βράχο του στρατιώτη Κουκίδη Κωνσταντίνου (27/4/41) που τυλίχτηκε με την Ελληνική Σημαία αρνούμενος να την αντικαταστήσει ο αγκυλωτός σταυρός, Μουσείο Ακρόπολης, Μνημείο Αλησμόνητων Πατρίδων-Άλσος-γήπεδο με τον δικέφαλο αετό Ν. Φιλαδέλφειας καθώς και τα υιοθετημένα του αδελφού συλλόγου "Δράση για το Περιβάλλον και την ποιότητα ζωής Γαλατσίου" όπου τους υποδέχθηκαν μέλη τους με κεράσματα, τους ξενάγησαν στον βοτανικό τους κήπο για να κλείσει η εκδρομή με τον καλύτερο τρόπο παρά τις δυσκολίες μετακίνησης στην περιοχή.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.