Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς, για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ 

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ χαιρετίζει υπερήφανα, από καρδιάς, τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν το ΚΚΕ και στο νομό Κιλκίς. Τους ψηφοφόρους άνδρες και γυναίκες, τους εργαζόμενους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τους εργάτες και εργάτριες των βιομηχανικών μονάδων και μεγάλων επιχειρήσεων, τους αυτοαπασχολούμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και νέα παιδιά, τις γυναίκες, που το έπραξαν υπερήφανα, πηγαίνοντας στην κάλπη με το κεφάλι ψηλά, με οργή, με καρδιά και μυαλό.

Χαιρετίζουμε όλους και όλες που συμπορεύτηκαν μαζί μας και έδωσαν στο πλευρό μας τη μεγάλη και πολύμηνη μάχη της εκλογικής ενίσχυσης του κόμματος στο Κιλκίς. Στην πόλη και στα χωριά.

Η άνοδος του ποσοστού του κόμματος και στους δύο Δήμους Κιλκίς και Παιονίας δεν είναι συγκυριακή, ούτε ευκαιριακή. Δείχνει τους σημαντικούς αγωνιστικούς δεσμούς που κρατά και μεγαλώνει το ΚΚΕ με τον λαό της περιοχής. Δεσμοί που στην τετραετία που πέρασε ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το κόμμα είναι πρώτο στα χωριά, Μεταλλικό, Παλιό Αγιονέρι, Αντιγόνεια, Κορομηλιά, δεύτερο σε Μαυρονέρι και τρίτο στο Χωρύγι.

Από την πλευρά μας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε αυτοί οι δεσμοί να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο, να εκφραστούν στο δυνάμωμα της λαικής εργατικής πάλης στην περιοχή μας.

Ο Κιλκισσιώτικος λαός, έχει ένα ακόμα πιο δυνατό αποκούμπι στο πλευρό του, έναν πρωτοπόρο πόλο αντίστασης και κοινής δράσης, που θα είναι δίπλα του κάθε στιγμή, με τα στελέχη του, με τους εκλεγμένους συνδικαλιστές του, με τις κομματικές του οργανώσεις στην πόλη και στα χωριά.

Καμία μέρα να μην πάει χαμένη. Συνεχίζουμε τη συζήτηση με όλους τους συμπολίτες μας, με όσους δίστασαν την τελευταία στιγμή να μας στηρίξουν με την ψήφο τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι πανίσχυρη όπως διαφαίνεται. Από τη μία, θα ενταθεί το επόμενο διάστημα ο νέος γύρος επίθεσης στα λαικά στρώματα για να υλοποιηθούν τα προαπαιτούμενα των δόσεων του Ταμείου Ανάκαμψης, με πιο αυστηρή δημοσιονομική πολιτική, με το ενδεχόμενο μια νέας πιο βαθειάς οικονομικής κρίσης, μιας βαθύτερης εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας και των δρομολογούμενων διευθετήσεων στα ελληνοτουρκικά.

Από την άλλη, η κυβέρνηση, έχει απέναντί της μια 100% μαχητική λαική αντιπολίτευση, ένα ΚΚΕ ακόμη πιο δυνατό, που έχει δώσει εξετάσεις και είναι σε ετοιμότητα από τώρα, για να μη δοθεί καμία περίοδος χάριτος στην αντιλαική κυβέρνηση.

Για να μεγαλώσει η αισιοδοξία και να αυξηθεί η ελπίδα!

Αποτελέσματα του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές 25/6/2023

Πανελλαδικά 400.813 7,70%

Κ. Μακεδονία 57.549 6,40%

Νομός Κιλκίς 3.275 6,7%

Δήμος Κιλκίς 2.343 7,46%

Δήμος Παιονίας 883 5,19%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.