Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Εργατική Πρωτομαγιά: Ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΚΙΛΚΙΣ
Η φετινή Πρωτομαγιά, 137 χρόνια μετά την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο, βρίσκει τους εργαζόμενους στη χώρα μας και παγκοσμίως σε δεινή θέση.

Οι αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, για εργασιακά δικαιώματα και αξιοπρεπείς όρους εργασίας παραμένουν επίκαιροι.

Το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική μας παράταξη, διασφαλίζει τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Εγγυάται καλύτερες συνθήκες εργασίας, αμοιβές αξιοπρεπούς διαβίωσης και προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής ανέλιξης σε όλους τους απασχολούμενους.

Δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στους νέους και το Κράτος, ώστε να μην καταφεύγουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας, ανάλογης των προσόντων τους. Δεν ανοίγει την πόρτα της εξόδου στους νέους. Αντιθέτως.

Δημιουργεί προοπτικές νέων θέσεων εργασίας, εξασφαλίζει ένα Κράτος ίσων ευκαιριών, μειώνει την ανεργία.

Και έτσι χαράζει ξανά το δρόμο της επιστροφής σε όσους αναζήτησαν ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό, δίνοντας ελπίδα και προοπτική να μπορέσει η Ελλάδα, να ξαναχτίσει στέρεα το μέλλον των παιδιών της.

Το ΠΑΣΟΚ στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους για δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, για δίκαιες αμοιβές, για σεβασμό στα κεκτημένα- με αγώνες- εργασιακά δικαιώματα.

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.