Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Πρόσκληση συμμετοχής στο Καρναβάλι Βαφειοχωρίου "Μπουμπουχέρια"

Video αρχείου
Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Βαφειοχωρίου
Ετοιμαζόμαστε και φέτος να γιορτάσουμε τις αποκριές με τα «Μπουμμπουχέρια» την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στο Βαφειοχώρι.

Η παρέλαση των καρναβαλιστών θα ξεκινήσει από το αγροτικό ιατρείο για να καταλήξει στο δημοτικό σχολείο όπου εκεί θα διασκεδάσουάσουμε με τα Μπουμπουχέρια, θα φάμε, θα πιούμε και θα χορέψουμε εντελώς δωρεάν. Δεν θα λείπουν φυσικά οι εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Δημιουργήστε την ομάδα σας, βάλτε τις μάσκες, την αποκριάτικη στολή σας κι ελάτε να ξεφαντώσουμε στο Βαφειοχώρι.

Δική σας είναι η επιλογή τι θα ντυθείτε και πόσο θα εντυπωσιάσετε.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα, με την παρέα σας ή την ομάδα σας.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 6976259821, 69373100258, 6985912946 (ώρες γραφείου) e–mail:
agiosgeorgios.vafeiohoriou@hotmail.com

Επισήμανση: Είναι σημαντικό για την καλύτερη διοργάνωση της παρέλασης των καρναβαλιστών, να λάβουμε τις συμμετοχές σας το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.