Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη από μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, όπως κιθάρα, ποντιακή λύρα και μπουζούκι και ευχές για υγεία, ευημερία και ευτυχισμένο το 2023, άκουσε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, από μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, τους οποίους/ες συνόδευαν οι καθηγήτριες Βικτωρία Διαμαντίδου και Σοφία Κοκοβίδου.

Ποντιακά και θρακιώτικα κάλαντα, αλλά και μελωδίες που πηγάζουν από τον πλούτο της ελληνικής μουσικής παράδοσης “γέμισαν” το Διοικητήριο και η γλυκύτητα των εφηβικών χρόνων ήταν αυτή που έδωσε το “έναυσμα” για περισσότερα χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης συγκινημένος στο άκουσμα των χριστουγεννιάτικων μελωδιών, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στους νέους και τις νέες, την εκπλήρωση των προσδοκιών τους, υγεία, επιτυχίες και προσήλωση στους στόχους τους, για ένα καλύτερο αύριο.

«Οι νέοι και οι νέες μας, είναι το μέλλον του τόπου μας. Για εμάς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήταν και είναι σημαντικό να αγωνιζόμαστε για να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ,ώστε τα παιδιά να ακολουθούν τον “δρόμο” της προόδου» υπογράμμισε ο κ. Βεργίδης, ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. 

Δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.