Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Την 19η Δεκεμβρίου 2022, υπογράφθηκε μεταξύ των νόμιμων εκπροσώπων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Π.Σ. του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το «Πρωτόκολλο Παράδοσης – Παραλαβής» των κτιριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου σε εμβαδό οικοπέδου 2.476 τ.μ, με σκοπό την «στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας και στάθμευση πυροσβεστικών οχημάτων».

Η διάρκεια της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση, ορίσθηκε σε τριάντα πέντε (35) έτη σύμφωνα με την 2671/322349/09-11-2022 εκδοθείσα Απόφαση και αρχίζει από την ημερομηνία έκδοσης της.

Υλοποιείται κατ’ αυτόν τον τρόπο και επίσημα η «τακτοποίηση» του στεγαστικού της Π.Υ. Γουμένισσας θέτοντας την χρήση των κτηριακών εγκαταστάσεων στην «κυριότητα του Π.Σ.»

Ήδη από ιδρύσεως του «Π.Κ. Γουμένισσας» (ΦΕΚ 533/01-06-1998 τ. Β’) και εν συνεχεία της «Π.Υ. Γουμένισσας» (ΦΕΚ 1386/30-10-2002 τ. Β’) στεγάζεται και δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο. Από το 2007 έως και το 2019 διεξήχθησαν, υπό την εποπτεία της Κτηματικής Υπηρεσίας του Ν. Κιλκίς, Μειοδοτικές Δημοπρασίες Μίσθωσης Ακινήτου, που προέβηκαν όλες άγονες.

Την 22α Σεπτεμβρίου 2020 διαβιβάστηκε Αίτημα από την Ιεραρχία μας προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για «Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση» του ακινήτου και του περιβάλλοντα χώρου,

Την 11η Σεπτεμβρίου 2022 εκδόθηκε η υπ΄αριθμ. 2671/322349 Απόφαση του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την παρούσα δωρεάν παραχώρηση.

Αισθανόμαστε την ειλικρινή υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ιδιαίτερα στον Υπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά για την άμεση επίλυση του στεγαστικού καθώς και την αδιαλείπτως και άοκνη παρουσία στα ζητήματα των Υπηρεσιών μας, στηρίζοντας εμπράκτως την αναγκαιότητα της προσφοράς και του έργου του Π.Σ. μας στο κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις Δημοτικές Αρχές (Γουμένισσας και Παιονίας) από το 1998 έως και σήμερα για την αμέριστη βοήθεια και την παροχή οποιασδήποτε υλικοτεχνικής υποστήριξης κρίθηκε αναγκαία, καθώς και όλους εκείνους τους πολίτες – κατοίκους της Τοπικής κοινωνίας, επώνυμους και ανώνυμους, που στήριζαν και στηρίζουν την παρουσία μας και το επιχειρησιακό έργο μας.

Τέλος και με την ευκαιρία των επερχόμενων μεγάλων εορτών της Χριστιανοσύνης, όλο το προσωπικό της Π.Υ. Γουμένισσας σας εύχεται

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ και
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Χρήστος Ι. Γκαντίδης
Αντιπύραρχος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.