Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Η ΝΔ , μονόδρομος για την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία του ελληνικού λαού

Του Ανδρέα Τρεντζίζη
Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

Είμαστε διαχρονικά παρόντες, κυρίως στα δύσκολα, με δράση και αποτέλεσμα.
Αυτό άλλωστε είναι αποδεδειγμένο και ορατό με “γυμνό” μάτι σε όλο το νομό Κιλκίς, την Κεντρική Μακεδονία, την Ελλάδα. Έργα και στρατηγικές για την ανάπτυξη που έχει πραγματικό αποτύπωμα στα εισοδήματα των πολιτών είναι σε εξέλιξη και υλοποιούνται. Από την πρώτη στιγμή που η ΝΔ με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 2019, έλαβε για άλλη μία φορά στην ιστορία της , την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού.

Οι πολίτες είπαν όχι στις αγκυλώσεις και τις ξεπερασμένες πρακτικές, στη διαφθορά και τις θλιβερές κυβερνητικές επιλογές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ψήφισαν την προοδευτική παράταξη της ΝΔ και εμπιστεύθηκαν τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη να ηγηθεί της διακυβέρνησης από το υψηλό και απαιτητικό όσο τίποτα άλλο αξίωμα του πρωθυπουργού.
 
Οι νέοι μας, αυτοί που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν στο εξωτερικό ένα καλύτερο μέλλον γύρισαν την πλάτη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον έτερο κυβερνητικό εταίρο. Ηταν αυτοί που είπαν όχι στη γενιά των 300 ευρώ που δημιούργησε η προηγούμενη διακυβέρνηση, στερώντας το δικαίωμα στους νέους για αναζήτηση αξιοπρεπούς, καλά αμειβόμενης εργασίας.

Ο πρωθυπουργός μας συνεχίζει σταθερά και με συνέπεια την υλοποίηση του σχεδιασμού για την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο είναι πραγματικότητα η μείωση των φόρων, όπως επίσης οι πολιτικές για την προσέλκυση βιώσιμων επενδύσεων, τέτοιων που δημιουργούν θέσεις εργασίας και ωθούν την κλίμακα των μισθών σε ανοδική πορεία.
 
Τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου είναι μετρήσιμα σε όλους τους τομείς. Στο νομό μας, έργα με κοινωνικό πρόσημο ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς. Άλλα που βρίσκονταν σε “τέλμα” σταδιακά επανεκκινούν.
 
Η κριτική μας ενδιαφέρει και την αποδεχόμαστε. Μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι. Όχι όμως η τοξική κριτική που διαστρεβλώνει κακόπιστα την αλήθεια και λειτουργεί αποπροσανατολιστικά.
Xρειάζεται να διαφυλάξουμε – κι αυτό πράττουμε από την πλευρά μας - το μέτρο του ορθού λόγου και του ωφέλιμου έργου στην κοινή ζωή, έχοντας ως σταθερά αξίες όπως ότι η πολιτική υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες, το δημόσιο συμφέρον κι όχι τις προσωπικές επιδιώξεις.
Όταν λοιπόν κληθούμε να αποφασίσουμε – με τη ψήφο μας – ποιους θα εμπιστευθούμε για την επόμενη μέρα, η απάντηση είναι προφανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.