Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μοντέλο, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Νέα Μανούλα, Μοντέλο και Πρ. Παίκτρια Ριάλιτι Σόου
μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 

Με τι ασχολείσαι αυτό το διάστημα, αγαπημένη Ελισάβετ.
Ποια είναι τα πλάνα σου;
Ασχολούμαι με την Μητρότητα αποκλειστικά τα τελευταία δυο χρόνια κοντά και είναι η καλύτερη εργασία που έκανα και πιο απαιτητική από όλες (χαχαα) και κάτι λίγα μέσα από τα social τα πλάνα μου προς τ παρόν... δεν έχω πλάνα.

Είσαι άνθρωπος που ζει ενεργά το σημερα,
εργασιακα και κοινωνικα, και ως Μανούλα και σε κάθε τομέα.
Η γενιά μας θεωρείς ότι αντέχει και προοδεύει;


Πράγματι ζω για το σήμερα και προσπαθώ να με εξελίσσω εσωτερικά προς το καλύτερο, προς το σοφότερο εαυτό μου. Θεωρώ πως κάνει μια πρόοδο, εναλλακτική από αυτή που γνωρίζαμε ως σήμερα απλά σίγουρα η χώρα μας δεν βοηθάει τόσο και δεν σπρώχνει τα παιδιά μας προς την επιτυχία που θέλουνε και τα κάνει όλα κάπως δύσκολα.

Η θέση της Γυναίκας του σήμερα είναι σε καλύτερη τροχιά
και μοίρα σε σχέση με πριν 10 ή 20 χρόνια;

Χμμμ προσπάθησε πολύ η γυναίκα για να είναι ισότιμη με τον άντρα και να έχει ίσα δικαιώματα το κατάφερε αλλά συνεχίζει να υπάρχει μεγάλη προκατάληψη θεωρώ και τώρα κ πριν 10 χρόνια για κάποιο λόγο νιώθω ότι μείναμε στάσιμοι γίνονται τρομαχτικά πράγματα ανά τον κόσμο που καταπατάνε τα δικαιώματα της γυναίκας που όχι 20 χρόνια πίσω σε πάνε αλλά 50 εύχομαι να αλλάξει και για να αλλάξει νομίζω όλα ξεκινάμε από την μητέρα και το πως θα μεγαλώσει τον γιο της είναι όλα αλυσίδα

Θα σκεφτόσουν να είχες στο μέλλον ενασχόληση
με τα κοινά και την πολιτική, π.χ. δημοτικές εκλογές;
Σου έχουν γίνει προτάσεις;


Μόνο για να επηρεάσω θετικά ίσως. Ναι, ίσως και να ακουστεί η φωνή μου!

Θα ξανα-λάμβανες μέρος σε κάποιο τηλεοπτικό σόου
ή... γιατί οχι θα έλεγες ναι σε ένα ρόλο σε κάποια κοινωνική
ή κωμική ταινία ελληνικής παραγωγής;


Κωμική ταινία (ουαου)... πολύ ενδιαφέρον θαρρώ πως ναι γιατί όχι, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε καλούπια και να κάνω μόνο ένα πράγμα στη ζωή μου, ναι θα μου άρεσε να το δοκιμάσω και αυτό αφότου μεγαλώσει λίγο παραπάνω ο μικρός και θα έχω χρόνο... λέμε τώρα!

Λατρεμένη Ελισάβετ!
Μια αισιόδοξη σκέψη σου για αύριο, κάτι φωτεινό,
ελπιδοφόρο... με όραμα και χαμόγελο!


Αααχ πραγματικά... εύχομαι αυτός ο κόσμος να σταματήσει να είναι επιφανειακώς και του ''φαινεσθε'' μόνο και να γεύεται τη ζωή που είναι τόσο μικρή να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε για ανοησίες και να κοιτάμε με την καρδιά μας.

Ως νεα μανούλα τη θα συμβούλευες τη μέση Ελληνίδα Νεα Μαμά;

Να μεγαλώσουμε παιδιά ελεύθερα παιδιά ικανά παιδιά ανεξάρτητα και πως χτίζονται όλα αυτά; Με πολύ αγάπη προς τ παιδί μας υπομονή κατανόηση συζήτηση ενσυναισθηση χρόνος πολύτιμος που θ αφιερώσουμε γιατί μεγαλώνουν τόσο γρήγορα να τα εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας. όλα τ αλλά οι καθαριότητας δουλειές ας μπουν σε δεύτερο πλάνο ας αφιερώσουμε ουσιαστικό χρόνο στα παιδιά μας επίσης ετσι δεν χτίζουμε και μια καλύτερη κοινωνία; Με τέτοιου είδους παιδιά;









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.