Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο του Πολυκάστρου. Η διοίκηση του δήμου υλοποιεί ένα έργο που επιθυμούσε διακαώς η κοινωνία του Πολυκάστρου και δικαιούται το γήπεδο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του νομού Κιλκίς.

Το έργο εντάχθηκε στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ το 2021 με προϋπολογισμό 600.000 € και περιλαμβάνει δύο υποέργα: 

Α} τον φωτισμό του γηπέδου και 

Β} την κατασκευή ταρτάν στίβου. Η εγκατάσταση φωτισμού αναμένεται να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί σε χρήση εντός του Ιανουαρίου 2023.

Επίσης την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ανακαίνισης στα γήπεδα τένις του Πολυκάστρου. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ήταν 15.000 € και καλύφθηκε από δημοτικούς πόρους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.