Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Όταν οι πολίτες μιλούν, τότε πολλά πρέπει να αλλάξουν στα νοσοκομεία του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιτροπής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κιλκίς

Ουκ ολίγες φορές ασκήσαμε καλοπροαίρετα την κριτική μας στα τεκταινόμενα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και γενικότερα για τα θέματα υγείας σε επίπεδο νομού.

Κρίνουμε ότι η όποια κριτική, ακόμη και αν είναι καθ’ υπερβολή, συμβάλει ή θα έπρεπε να συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών στα υγειονομικά ιδρύματα του νομού μας.

Με αυτήν την λογική και αυτήν την διάθεση προσπαθούμε να βελτιώσουμε, όσο περνάει από το χέρι μας, την κατάσταση στις δομές και στο υπάρχον υγειονομικό προσωπικό.

Τις περισσότερες όμως φορές δεχθήκαμε επικριτικά σχόλια από υπεύθυνα και μη υπεύθυνα πρόσωπα ότι η όποια κριτική μας γίνεται με μοναδικό κριτήριο την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αμφισβητώντας τις περισσότερες φορές τα λεγόμενά μας. Θα ήταν ανεύθυνο από την πλευρά μας εάν δεν τεκμηριώναμε κάθε φορά τις αναφορές μας σε πρόσωπα και πράγματα. Και αυτό κάνουμε κάθε φορά.

Πρόσφατα ήρθε μία πολύ ενδιαφέρουσα τοπική δημοσκόπηση από την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για να δικαιώσει τις κριτικές που ασκήσαμε κατά καιρούς. Εν τι πράγματι πλέον οι ερωτηθέντες συντοπίτες μας ανέδειξαν ως πρώτο πρόβλημα για τον τόπο μας την λειτουργία των νοσοκομείων του νομού μας και την ανασφάλεια που βιώνουν σε θέματα υγείας.

Δεν επιχαίρουμε για το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης. Όμως θα πρέπει να καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι δεν μπορούν με οποιαδήποτε επικοινωνιακά τεχνάσματα να κρύψουν την πραγματικότητα και αυτή είναι σκληρή και αμείλικτη.

Οι μειωμένοι προϋπολογισμοί, οι ελλείψεις προσωπικού, η εμμονή στην συνεχιζόμενη αναστολή εργασίας σε χιλιάδες εργαζόμενους, το κλίμα φοβίας μεταξύ των εργαζομένων, οι απαρχαιωμένες υποδομές, η υποβάθμιση του ΕΣΥ με ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του και άλλα πολλά, είναι οι αιτίες και δεν μπορούν να κρυφτούν διότι τα βιώνει ο πολίτης στην καθημερινότητά του.

Η αλλαγή πολιτικής είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε και αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν θέλει να την αλλάξει.

Μια προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να δώσει ελπίδες με πρωταρχικό μέλημα την ολόπλευρη αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

6 σχόλια:

  1. Επίσης καλό θα ήταν μερικοί να το βουλωναν παρά να μιλούσαν όντας ολετηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

      Διαγραφή
    2. Τελειώσατε ξοφλησατε.κανουμε τον σταυρό μας που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές δεν έχουμε κυβέρνηση αυτόν τον περιφερόμενο θίασο που μας έλιωσε τέσσερα χρόνια.αντε στο περιθώριο τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

      Διαγραφή
  2. 2023 …gianis + alexis = erxonte na lisoun ta provlimata mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. capital controls …..TASIA come all refugees in GReece ……kalogritsas gate TV……. SPTITZIS egenia metro THES me mousamades……katargisi ENFIA…..KATROUGLOS afksisi sintaksewn ……. o gios VROUTZI me to kanarini kai stun ipodoxi ston koufodina ….SYRIZA i elpida KSANAERXETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί Ανώνυμος; Δεν έχουμε το θάρρος της γνώμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.