Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Την Κυριακή 23/10/2022, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Σκακιού 2022, που διοργανώνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς φιλοξένησε την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης.

Μετά από πολύωρη μάχη, η ομάδα της Κατερίνης αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2.5 – 3.5, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για την ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκαν οι: Γιάννογλου Κωνσταντίνος, Γαλέας Βασίλειος, Βλαχίδης Ανέστης, Τσαλικίδου Βαλεντίνη, Μόλσον Ρεγγίνα και Αθανασίου Εριέττα.

Στα Νεανικά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Σκακιού, έρχονται αντιμέτωποι 6 σκακιστές από κάθε σωματείο, διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών (U16, U14, U12, και U10), ενώ η προκήρυξη των αγώνων υποχρεώνει όλες τις ομάδες να έχουν στη σύνθεσή τους και δύο σκακίστριες ηλικίας U16 και U12. Στο τέλος της αναμέτρησης, αθροίζονται οι νίκες που έχουν σημειώσει οι σκακιστές κάθε ομάδας και η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες αναδεικνύεται νικήτρια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα ήταν:

Σ.Ο. Κιλκίς

Σ.Ο. Κατερίνης

Κατηγορία

Αποτ.

Γιάννογλου Κωνσταντίνος

Γραμμένος Νικόλαος

U16

1-0

Γαλέας Βασίλειος

Βαρδάκα Σοφία

U14

0.5-0.5

Βλαχίδης Ανέστης

Κουτσιώνας Κωνσταντίνος

U12

1-0

Τσαλικίδου Βαλεντίνη

Κουτσιώνας Αθανάσιος

U10

0-1

Μόλσον Ρεγγίνα

Βαρδάκα Στυλιανή

G16

0-1

Αθανασίου Εριέττα

Σεραπλή Αικατερίνη

G12

0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.