Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Κώστας Σιωνίδης: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζει ο κ. Γκουντενούδης

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις μομφές που επέρριψε στην διοίκηση του δήμου σε χθεσινή του δήλωση ο κ. Γκουντενούδης, στην οποία παράλληλα δημοσιοποιούσε την αθώωση του από ποινικό δικαστήριο.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι από την ανθρώπινη πλευρά με χαροποίησε ότι δεν του επιβλήθηκε και δεύτερη ποινή πέραν αυτής, της τετράμηνης αργίας, που εκτίει σήμερα.

Έως τώρα έχω διαχειριστεί το θέμα της πειθαρχικής ποινής του κ. Γκουντενούδη για παράβαση καθήκοντος με μεγάλη διακριτικότητα.

Αφορούσε οικονομικές συναλλαγές του 2016 για τις οποίες του επιβλήθηκε πειθαρχικά η ποινή της τετράμηνης αργίας, η οποία επίσης επικυρώθηκε και από το Συμβούλιο της Επικρατείας όταν αυτό εξέτασε την προσφυγή του έναντι της επιβληθείσας ποινής.

Κατανοώ την ικανοποίηση του γιατί τιμωρήθηκε μόνο πειθαρχικά και όχι και ποινικά, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω πως είναι δυνατόν να πανηγυρίζει την στιγμή που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Παιονία που τιμωρήθηκε, με αργία, για παράβαση καθήκοντος σε οικονομικά θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.