Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Πέρασαν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια που μία βαθιά κρίση ξεκίνησε. Μία κρίση που επη­ρέασε με το χειρότερο τρόπο, τα εισοδήματά μας, τα σχέδιά μας, τις ζωές μας. Και κυρίως, μια κρί­ση που έμελλε να είναι η πρώτη μίας σειράς κρίσεων, που δυστυχώς συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Δεκατέσσερα χρόνια κρίσης, δημιουργώντας μεγαλύτερες ανισότητες και περισσότερες οικονο­μικές δυσκολίες, σε εκατομμύρια εργαζόμενες και εργαζόμενους.

Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα, γιατί δεν εννοείται ανάπτυξη που δεν προϋποθέτει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και δεν υπάρχει μέλλον, που δεν περνάει από την ανθρώπινη προοπτική.

Όλοι μαζί στις 6 Απριλίου συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στις κινητοποιήσεις των Συνδικάτων και απαιτούμε αξιοπρεπή διαβίωση για όλους με επαρκείς και δίκαιους όρους αμοιβής και εργασίας, σε συνθήκες υγείας και ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.