Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Υπηρεσία λογοθεραπείας στο ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου Kinesis
Ο παιδικός σταθμός Kinesis Land και το Κδαπ Kinesis διευρύνει τις υπηρεσίες του από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Από τον Οκτώβρη 2021 θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε την υπηρεσία της λογοθεραπείας για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη και την εξέλιξη των παιδιών σας. Το έργο αυτό θα αναλάβει ο Μασσής Ζαχαρίας, λογοθεραπευτής.

Μικρό βιογραφικό

Ονομάζομαι Μασσής Ζαχαρίας και εργάζομαι ως λογοθεραπευτής. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη λογοθεραπεία, καθώς βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη συμβολή στην ανάπτυξη των παιδιών. Για το λόγο αυτό, προσανατολίζομαι και εκπαιδεύομαι συνεχώς σε διαταραχές όπως η καθυστέρηση λόγου και ομιλίας, διαταραχές άρθρωσης, φωνολογικές διαταραχές, καθώς και διαταραχές στη ροή της ομιλίας.

Τα τελευταία εφτά χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, στη Θεσσαλονίκη και από τις 5/10/2021 θα ξεκινήσω να συνεργάζομαι με τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό Kinesis Land στο Κιλκίς. Προτεραιότητα δική μου και των συνεργατών μου είναι να βοηθήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να προετοιμάσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Στις 23/09/2021 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων στον παιδικό σταθμό Kinesis Land στις 18:00 στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με Περικλέους γωνία με θεματολογία τη λογοθεραπεία, τις υπηρεσίες της, καθώς και την πρώιμη παρέμβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23410 23000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.