Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Δήμος Κιλκίς: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Οι πληγές της πρωτοφανούς πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε περιοχές του τόπου μας, με ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές και στο φυσικό περιβάλλον, μπορούν να επουλωθούν αν δείξουμε όλοι εμπράκτως την αλληλεγγύη μας.

Ο Δήμος Κιλκίς βρίσκεται στο πλευρό των πυροπαθών και συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για την ανακούφιση των πρώτων αναγκών τους.

Οι πολίτες του Δήμου μας καλούνται να συνεισφέρουν σε νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες), φυσιολογικούς ορούς, κολλύρια και αλοιφές για εγκαύματα, είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, μωρομάντιλα), κλινοσκεπάσματα και ζωοτροφές για την κάλυψη του ζωικού κεφαλαίου και των αδέσποτων ζώων.

Καλούνται οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι που έχουν αναλάβει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης να τα μεταφέρουν στο Δήμο προκειμένου να παραδώσει έγκαιρα και οργανωμένα την ανθρωπιστική βοήθεια στις περιοχές που την έχουν άμεσα ανάγκη

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου έως την Παρασκευή 13 Αυγούστου από τις 9:00 έως τις 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 23413 52212.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.