Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΤΑ νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (6/8/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Οι ζεστές μέρες του Αυγούστου έχουν κάνει αφόρητη την καθημερινότητα. Eμάς όμως στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ δεν μας πτοούν. Τα παιδιά μας και εμείς όλοι οι υπεύθυνοι και οι καθηγητές τους συνεχίζουμε μέσα σε ιδανικές συνθήκες . Αποτελούμε μια όαση δροσιάς για τα παιδιά μας, και συνεχίζουμε με εκδρομές στην Πισίνα Carabus. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται δωρεάν και εναλλάξ Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΧΕΡΣΟΥ και όλες τις ημέρες τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ του Κιλκίς.

Με αρχή μας την ευθύνη και την σοβαρότητα πορευόμαστε με επιτυχία και αδιάψευστο μάρτυρα όλους εσάς που ήδη αποτελείτε μέλη της μεγάλης μας οικογένειας στον ΑΘΛΟ.

Επειδή όμως πολλοί δεν έχουν κάνει την αρχή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, μην κάθεστε, απλώς δηλώστε τη δική σας συμμετοχή για να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας μας:

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ : https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN.../viewform

Κάντε τις εγγραφές σας τώρα στα έξι σημεία μας:

1. 25ης Μαρτίου 32 Κιλκίς

2. 21ης Ιουνίου 43 Κιλκίς

3. 21ης Ιουνίου 1 Κιλκίς

4. Περικλέους 20 Κιλκίς

5. Χέρσο Κιλκίς

6. Αμύντα 25 Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις μπορείτε να λάβετε αρκεί να μας καλέσετε στα γνωστά τηλέφωνα : 2341076416 / κινητά: 6942409447, 6937303974, 6984121826, είτε να επισκεφτείτε τις δομές μας αυτοπροσώπως. Σας περιμένουμε με χαρά να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.