Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη Βουλή: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, είναι ζήτημα δημοκρατίας»


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, απηύθυνε, σήμερα, ομιλία, στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση της από 30.5.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Θέσπιση, περιεχόμενο και διαδικασία έκδοσης Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19» (Α’ 87) και ειδικότερες εγγυήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεωργαντάς, τόνισε:

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, είναι πρωτίστως ζήτημα δημοκρατίας. Γιατί αυτοί που διευκολύνονται περισσότερο από τις πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρει, είναι οι απλοί πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι μητέρες με μικρά παιδιά, οι συμπολίτες μας με αναπηρία.

Κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει τη μεγάλη προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού, που συντελείται. Κι οποίος το προσπαθήσει, θα βρει μπροστά του ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.