Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Elvial: Πράξη ανθρωπιάς και φλόγες ζωής από την εταιρεία


Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ELVIAL στην δημόσια έκκληση του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς από τον Αντιπρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Ζώτο Θεολόγο, για τις ελλείψεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στη χώρα μας. Ελλείψεις μάλιστα, που γίνονται περισσότερο αναγκαίες εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Το μήνυμα ήταν επαρκές για να αγγίξει την ευαισθησία της Διοίκησης της ELVIAL για κοινωνικά θέματα. Άλλωστε είναι συνεχείς και ακατάπαυστες οι προσφορές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την δημιουργία νέων Μ.Ε.Θ και των αυξημένων απαιτήσεων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Με άμεσες ενέργειες και συνεργασία με όλο το προσωπικό της εταιρείας, οργανώθηκε υποδειγματικά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην ΒΙΠΑ Αγίου Παντελεήμονα, η διαδικασία αιμοδοσίας από κινητή ομάδα του νοσοκομείου Κιλκίς, συνοδευόμενη από την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Με μεγάλη προθυμία Διοίκηση και εργαζόμενοι προσήλθαν σε αυτή την πράξη αγάπης και ανθρωπιάς της αιμοδοσίας, αφού πρώτα έκαναν τις ενδεδειγμένες εξετάσεις και κάποιο ιατρικό ιστορικό πριν από την αιμοληψία.

Τα ευχάριστα νέα, δεν καθυστέρησαν καθόλου να έρθουν αφού ο κος Ζώτος ενημέρωσε ότι την επομένη ημέρα προγραμματιστήκαν 20 χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες βρίσκονταν σε αναμονή, ως αποτέλεσμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποίησε η ELVIAL.

Όμως, εκτός από την βοήθεια που προσφέρθηκε, δημιουργήθηκε και η πρώτη Τράπεζα Αίματος της εταιρίας για τους εργαζόμενους και τους συγγενείς τους.

Η ELVIAL για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πως μια βιομηχανία πρέπει να έχει και ανθρώπινο πρόσωπο και πέραν από την επιδίωξη της με υγιή ανάπτυξη για την επίτευξη των στόχων της, φροντίζει να συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων, ως ελάχιστη αναγνώριση για την καθολική αποδοχή των υπηρεσιών και προϊόντων της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.