Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΚΙλτίδης: Στη ΝΔ μερικοί «τρώνε» τους ανθρώπους της


Του Κώστα Κιλτίδη
Όταν κάποιοι που πίστεψες σε "αδειάζουν" και φεύγεις με την τιμή και την αναγνώριση του έργου σου
Έτσι είναι η ζωή, κύκλοι που ανοίγουν και κάποτε κλείνουν. Έτσι και ο Γιώργος Ξανθός έκλεισε τον κύκλο της προσφοράς του στην ΔΕΗ από το Κιλκίς. Εργατικός, ονειροπόλος, παρεξηγημένος, όπως όλοι οι «όμορφοι» άνθρωποι. Τον γνώρισα από αυτά που τον χαρακτήριζαν και με ειλικρίνεια συμπορεύθηκα. Χωρίς να περιμένω κάτι από αυτόν. Μου αρκούσε που αλλοτριωμένος για προσφορά και όμορφες παρέες πορευότανε. Δυστυχώς μια άλλη πικρή επαλήθευση, ότι στην ΝΔ μερικοί «τρώνε» τους ανθρώπους της. 

Εύχομαι Γιώργο οι παρακαταθήκες που υπηρέτησες, να σε συνοδεύουν μακριά από τους αχάριστους και αναξιόπιστους. Κάθε καλό που σου αξίζει, να βρεθεί στο διάβα σου. Θα σε θυμίζουν σε εμάς το έργο σου και η ανθρώπινη παρέα σου. Εις ότι με αφορά, να γνωρίζεις ότι όλα μαζί σου ήταν ανθρώπινα και αληθινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.