Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ανοικτό Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού


Το Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ανοικτό Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού που διοργάνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Οι αγώνες ήταν τύπου rapid με χρόνο σκέψης 20 λεπτά για κάθε σκακιστή, το σύστημα των αγώνων ήταν ελβετικό 9 γύρων ενώ η σύνθεση ήταν τετραμελής και οι ομάδες είχαν δικαίωμα για έναν αναπληρωματικό. Οι αγώνες έγιναν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Tornelo και συμμετείχαν σε αυτούς 90 ομάδες και 420 σκακιστέςκαι σκακίστριες από σωματεία όλης της Ελλάδας.

Πρώτη τερμάτισε η ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών - Νεάπολης, δεύτερος ο ΣΟ Καβάλας και τρίτος ο «Φυσιολάτρης» Νίκαιας. Η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς ισοβάθμησε στην 37η θέση, έχοντας σημειώσει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 9 αγώνες. Με την ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκαν οι σκακιστές: Μηνάς Ιωάννης, Δουδουλακάκης Αθανάσιος, Δουδουλακάκης Ιωάννης, Μπουφίδης Κωνσταντίνος και Στανημερόπουλος Αριστογένης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν τα εξής:

1ος Γύρος

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

-

ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

0 - 4

2ος Γύρος

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΣ 

-

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

½ - 3½

3ος Γύρος

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

-

ΑΟΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 

2 - 2

4ος Γύρος

ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

-

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

2 - 2

5ος Γύρος

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

-

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2½ - 1½

6ος Γύρος

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 

-

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

2 - 2

7ος Γύρος

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

-

ΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ"

½ - 3½

8ος Γύρος

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

-

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

1 - 3

9ος Γύρος

ΟΦΣ ΧΑΝΙΩΝ 

-

ΣΟ ΚΙΛΚΙΣ

3½ - ½



*Τα επιμέρους αποτελέσματα ανά σκακιέρα υπάρχουν στη σελίδα http://chess-results.com/tnr549398.aspx?lan=19

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει τους αθλητές του για την πολύ καλή εκπροσώπηση του σωματείου σε αυτή την πανελλήνια διοργάνωση και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.