Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Αναμενόμενα πετυχημένο το τουρνουά τένις στο Κιλκίς


Υπογράφει η Σοφία Ασίκη
Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς 
Από 9 έως και 12 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Τένις και την Β Ένωση, το 4ο Ε 2 για αγόρια-κορίτσια έως Κ14 χρόνων. Συμμετείχαν 66 αθλητές/τριες από διάφορες πόλεις της χώρας μας (Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Καβάλα, Λάρισα, Βέροια, Έδεσσα, Ηγουμενίτσα). 

Από τον σύλλογο μας συμμετείχαν τρεις αθλητές: Τσελεκίδης Μαργαρίτης, Τριανταφυλλίδης Αναστάσης και Μπουρσής Γεώργιος. Ο Σύλλογός μας με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των αθλητών/συνοδών τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Οι εθελοντές του συλλόγου ήταν αυτοί που βοήθησαν να κυλήσει η διοργάνωση ομαλά ώστε να υπάρξει η καλύτερη φιλοξενία για τους επισκέπτες μας. 

Το τουρνουά μας τίμησε με την παρουσία του ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Σταματιάδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος Γ' Ένωσης κ. Τσαρκνιάς Πέτρος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Χ.Κ. κ. Πουρανόπουλος Ντίνος. 

Από τις αρχές της πόλης μας το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Πουτζουκίδης Κωνσταντίνος ο οποίος έκανε και απονομή στους αθλητές των τελικώς όπως και ο κ. Σταματιάδης. Νικητές της διοργάνωσης Α14 1ος Χατζηαβραάμ Νικόλαος και 2ος Αυγέρης Άγγελος

Κ14 1η Καφέ Φωτεινή 2η Ανεσιάδου Νικολετα

Α14 Διπλά 1οι Αυγέρης Άγγελος /Πουρανόπουλος Στέφανος, 2οι Χατζηαβραάμ Νικόλαος / Μιχαλόπουλος Άλκης 

Κ14 Διπλά 1ες Χατζηαβραάμ Ελένη/Πατσίκα Αικατερίνη, 2ες Στάμου Άννα/Τούλα Κων/να.

Ευχαριστούμε θερμά αθλητές /γονείς /συνοδούς για την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα "Νερά Μακεδονία" για την προσφορά των νερών που παραχωρήθηκαν δωρεάν σε όλους τους αθλητές της διοργάνωσης.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.