Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στις εκδηλώσεις για το έπος του '40


Δελτίο τύπου 
Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη μας για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από το Έπος του '40. 

Το τοπικό τμήμα ΕΕΣ εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο κ. Αικατερίνη Φραγγίδου με παρουσία στον πρωινό εκκλησιασμό και έπειτα στη κατάθεση στεφάνων, αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας, καθώς και στις χιλιάδες Ελληνίδες Νοσοκόμες του Ερυθρού Σταυρού, που από τη πρώτη στιγμή στήθηκαν στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και αγωνίστηκαν για την ελεύθερη πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.