Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τηλεδιάσκεψη του Μηνά με το Μιχάλη

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ  νομού Κιλκίς
Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα έχει την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα: 19:30 ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχουν ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ κ. Γ. Στεργίου και ο Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Στυλιανός Κονταδάκης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Κιλκίς θα έχει την ευκαιρία να θέσει επί τάπητος στον Υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη όλα τα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που αφορούν το νομό Κιλκίς.

Άλλωστε για το λόγο αυτό και για να υπάρχει κατάλληλη προετοιμασία ο κ. Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία και τη χαρά να συναντηθεί με ανώτατα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς την Τρίτη 30 Ιουνίου και να ενημερωθεί σχετικά για όλα τα ζητήματα-προβλήματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης του ακριτικού νομού μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.