Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Δωρεά νοσοκομειακού υλικού από το Επιμελητήριο Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Kιλκίς
Νοσοκομειακό υλικό αποτελούμενο από γάντια νιτριλίου, μάσκες ασπίδες προσώπου, πλαστικά γυαλιά διάφανα ματιών και χειρουργικές στολές, προσέφερε στο Νοσοκομείο του Κιλκίς το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Τις σχετικές ποσότητες, οι οποίες συγκεντρώθηκαν με την συμβολή των Μελών του Δ.Σ. και των Μελών του Φορέα, παρέδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Ανδρίτσο, την Τετάρτη 15/4/2020 αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Χρήστο Χατζημλάδη και Μέλη του Δ.Σ .

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζημλάδης «Το Επιμελητήριο Κιλκίς με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας στέκεται αρωγός στην πανεθνική προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά η πανδημία και να επιστρέψει η χώρα μας στην κανονικότητα και στην αναπτυξιακή της πορεία, με τις λιγότερες απώλειες.

Η δωρεά του Επιμελητηρίου και των Μελών του, η οποία σύντομα θα συνεχισθεί και σε άλλες δομές υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, είναι μία ελάχιστη συνεισφορά στο τιτάνιο και εξαιρετικά δύσκολο έργο, που επιτελεί ακούραστα και με αυταπάρνηση το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».

«Την ώρα που η παραγωγική δραστηριότητα στη χώρα έχει παγώσει και ο κλάδος των επιχειρηματιών πλήττεται, εσείς μας βοηθάτε και μας ενισχύετε με νοσοκομειακό υλικό. Εκ μέρους της Διοίκησης και του προσωπικού του Νοσοκομείου Κιλκίς, σας ευχαριστούμε θερμά» ανέφερε στη συνάντηση ο Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Επιμελητηρίου αποχωρώντας από το Νοσοκομείο Κιλκίς ευχήθηκαν καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο σημαντικό τους έργο και τους συνεχάρησαν για την προσφορά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.