Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων αγροτών για το θέμα των δασικών χαρτών

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων αγροτών οι οποίοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα ιδιοκτησίας εξαιτίας των δασικών χαρτών βάζουν οι Υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μαζί με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχωρούν στη μερική αναστολή της αποδεικτικής ισχύος που έχουν οι δασικοί χάρτες όταν πρόκειται για αγρούς που βεβαιώνεται ότι βρίσκονται εντός περιοχών που έχουν απολέσει το δασικό τους χαρακτήρα σύμφωνα με τα διασταυρωτικά στοιχεία του μηχανογραφικού συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η σχετική ρύθμιση, η οποία περιλαμβάνεται στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, διασφαλίζει τους καλλιεργητές των εκτάσεων αυτών προκειμένου να συνεχίσουν να λαμβάνουν απρόσκοπτα τις προβλεπόμενες ενισχύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.