Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 19/1/2020, 08:30 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό οχήματος, μία τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και δύο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκανε από ΑΤΜ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων συνολικού ύψους 2.940 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2019 αφαίρεσε σε περιοχή της Πέλλας μία μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από την αυλή οικίας σε περιοχή της Χαλκιδικής, οικοδομικά υλικά αξίας 2.500 ευρώ,σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Αρχών Νορβηγίας, για συνέργεια στα αδικήματα της διακεκριμένης ληστείας, σωματικής βλάβης, αποστέρησης της ελευθερίας και επίθεσης.

Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (18 Ιανουαρίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν από χώρο κέντρου υγείας φαρμακευτικά σκευάσματα, μέρος των οποίων εντοπίσθηκε στην κατοχή του 38χρονου. Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και μία 19χρονη ημεδαπή, καθώς σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 7,25 γραμμαρίων, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, ένα ναρκωτικό δισκίο και μία ζυγαριά ακριβείας.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πέλλα
Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ληστεία που έγινε το προηγούμενο διάστημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πέλλα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών ηλικίας 25, 22 και 20 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου 2020, ο 22χρονος με τον 20χρονο, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Πέλλας και αφού ακινητοποίησαν 26χρονο υπάλληλο με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από το ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ περίπου.

Όπως διαπιστώθηκε, στο κατάστημα τους είχε μεταφέρει νωρίτερα ο 25χρονος με όχημα, το οποίο εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Συλλήψεις για κλοπές 

➤Συνελήφθησαν προχθές (17 Ιανουαρίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 21 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού το διάστημα από 12 έως και 16 Ιανουαρίου 2020, διέπραξαν στις Σέρρες 4 κλοπές οχημάτων. Τα κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ είχαν αφαιρέσει από αυτά διάφορα μηχανικά μέρη και εξαρτήματα, αξίας 3.600 ευρώ σύμφωνα με τους παθόντες.

Συνελήφθη προχθές (17 Ιανουαρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 42χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο βράδυ, αφαίρεσε από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας, υποδήματα αξίας 160 ευρώ, τα οποία βρέθηκανστην κατοχή του και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης
Συνελήφθη 
προχθές (17 Ιανουαρίου 2020) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για παράνομη παράδοση παιδιού σε υιοθεσία και μεσολάβηση σε παράνομη υιοθεσία.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη 
προχθές (17 Ιανουαρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 33χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο βράδυ, διέρρηξε κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας, χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.

Δυστύχημα
Χθες (18 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 08.05 περίπου σε περιοχή της Πιερίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, ανετράπη σε αγρόκτημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.