Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η Ελληνική σημαία κυματίζει στο ιστορικό ύψωμα του μνημείου Μακρυκώστα

 Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς, πιστό στη δέσμευσή του σε ότι αφορά την αξιοποίηση του υψώματος και μνημείου Μακρυκώστα, επισκέφτηκε με τρία μέλη του στις 11 Ιουνίου του 2019 το ύψωμα. 

Στην επίσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος των συνταξιούχων υπαλλήλων Κιλκίς κ. Στράτος Ξηρουδάκης. Ο κ. Ξηρουδάκης πρόσφερε μια ελληνική σημαία η οποία μετά την έπαρσή της κυματίζει στο ιστορικό ύψωμα. Ο πρόεδρος το συνταξιούχων ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς για την πρωτοβουλία να συμμετέχουν και συνταξιούχοι σε αυτή την εκδήλωση. 

Επίσης δήλωσε ότι θα είναι κοντά σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάδειξη του μνημείου Μακρυκώστα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου εφέδρων Αξιωματικών κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί με τον σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ευρυτανίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο κύριο Λάππα Κλεομένη, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν το ύψωμα και να προβούν σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης προς τον ήρωα συμπατριώτη τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.