Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Το Κιλκίς δεν αντέχει άλλο παραμυθάδες


Υπογράφει η Βίκυ Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Εδώ και καιρό που έρχομαι σε επαφή με πολίτες του Κιλκίς, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, μου μετέφεραν ότι δέχθηκαν – άκουσαν πολλές υποσχέσεις από υποψηφίους που θυμίζουν παραμύθια της Χαλιμάς. Κάποιες από αυτές αφορούν προσλήψεις κάποιες πως θα δοθούν έργα σε συγκεκριμένα άτομα και ακόμη άκουσον - άκουσον πως θα δοθεί περιουσία του Δήμου.

Όλα αυτά με κάνουν και απορώ. Καταρχάς πως θα γίνουν προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ; Έπειτα με ποιο δικαίωμα και με ποια διαδικασία θα δοθούν αγροί και οικόπεδα; Και αν υπάρχουν τελικά «παραθυράκια» για όλα αυτά, αυτός είναι ο τρόπος για να πάει το Κιλκίς μπροστά; Φυσικά και όχι.

Ο Κιλκισιώτης που ζει σε αυτή την πόλη έχει αυτές τις προσδοκίες; Δεν νομίζω, θέλει ανθρώπους που την επόμενη μέρα θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά για να αλλάξουν τον τόπο αυτό. Θέλει ανθρώπους οι οποίοι θα τρέχουν από χωριό σε χωριό για να δουν τα προβλήματα που ταλανίζουν το καθένα ξεχωριστά και να προσπαθήσει να δώσει την καλύτερη λύση.

Το Κιλκίς έχει ανάγκη από άτομα που θα βάλουν στην άκρη το εγώ και θα δώσουν τη ψυχή τους για να έχει ο κάθε πολίτης αυτό που του αρμόζει. Έχει ανάγκη από μια πόλη με αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις, μια πόλη πράσινη με κήπους και λουλούδια σε όλους τους δημόσιους χώρους, μια πόλη που θα αξιοποιήσει τον λόφο δημιουργώντας χώρους για αναψυχή και άθληση. 

Μια πόλη με δρόμους ασφαλείς μέχρι και το τελευταίο χωριό του Δήμου. Έχει ανάγκη από αντιπλημμυρικά έργα στα χωριά για να μπορούν όλο το χρόνο οι αγρότες με ασφάλεια να πηγαίνουν στα χωράφια τους.

Οι πολίτες του Κιλκίς έχουν ανάγκη από σχολεία ζεστά και γεμάτα χρώμα και ζωγραφιές. Το Κιλκίς έχει ανάγκη από χώρους στάθμευσης, από μια αξιοπρεπή λαϊκή αγορά που να προστατεύει τους πωλητές σε προσαρμοσμένο κλειστό χώρο για να τους προφυλάσσει από τις καιρικές συνθήκες.

Επιβάλλεται να δοθεί άμεση λύση στο φλέγον θέμα με τα αδέσποτα, προς προστασία των ίδιων, αλλά και των Δημοτών με την δημιουργία κυνοκομείου και την εκτός συνόρων υιοθεσία τους μέσω διαδικτύου με τη δημιουργία κατάλληλου τμήματος.

Ο Δημότης του Κιλκίς έχει ανάγκη από χώρους που να έχουν πλήρη πρόσβαση τα άτομα με αναπηρία με μεγάλα πεζοδρόμια, πεζοδρόμηση ορισμένων οδών απελευθέρωση των ραμπών αναπήρων από δέντρα και άλλα εμπόδια.

Το Κιλκίς έχει ανάγκη από προαστιακό για να μπορούν οι πολίτες που εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν στη Θεσσαλονίκη να πηγαινοέρχονται γρήγορα και με ασφάλεια. Ταυτόχρονα οι κάτοικοι των χωριών από όπου περνάει ο σιδηρόδρομος μπορούν επίσης να εξυπηρετηθούν.

Η πόλη μας έχει ανάγκη από έργα ουσίας που θα εξυπηρετούν όλους τους δημότες. Η πόλη θέλει ανθρώπους με φαντασία με όρεξη για δουλειά που έχουν πολύπλευρες γνώσεις, που ξέρουν να συνεργάζονται και τολμούν να πουν όχι στις διάφορες διαπλοκές.


1 σχόλιο:

  1. Το Κιλκίς δεν αντέχει άλλο παραμυθάδες! Φτάνει πια η κοροϊδία, το ψέμα και η απόλυτη αδιαφορία για τον τόπο. Φτάνει πια η εκμετάλλευση της πόλις και των πολιτών για το προσωπικό και μόνον συμφέρον κάποιων άπληστων και αδίστακτων που λυμαίνονται την πόλη! Ότι κι αν σας υπόσχονται μην τους πιστεύεται! Καταπάτησαν κάθε ηθική αξία, διέλυσαν τον πολιτισμό, αφάνισαν όποιο θεσμό πρόβαλε θετικά την πόλη, απαξιώνουν τα πάντα με μοναδικό σκοπό την παραμονή τους στην εξουσία για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Σκεφτείτε και πράξτε το καλύτερο για την πόλη! Το Κιλκίς αξίζει καλύτερης μεταχείρισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.