Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση Σούλη με τον δήμαρχο Πανοράματος

Δελτίο τύπου Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Μια εξαιρετικά σημαντική δημιουργική συνάντηση για θέματα της Αυτοδιοίκησης είχε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καζαντζίδης επισκέφτηκε έναν από τα ιστορικότερους παράγοντες του του χώρου, τον δήμαρχο Χορτιάτη-Πυλαίας-Πανοράματος Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, ο οποίος υπηρετεί τον τόπο του από αυτή τη θέση εδώ και μια εικοσαετία.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του επιτυχημένου δημάρχου, όπου οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν θέματα που απασχολούν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, εστιαζόμενοι στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ στην Κεντρική Μακεδονία, όπως το προσφυγικό.
Ο κ. Καζαντζίδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον συνομιλητή του για τις βασικές αρχές του προγράμματός του για το Δήμο Κιλκίς. Παράλληλα άκουσε από τον εδώ και πολλά χρόνια προσωπικό του φίλο σημαντικές αναφορές πάνω στη πολύτιμη μακρόχρονη εμπειρία που απέκτησε, κυρίως στο τομέα της επίλυσης των προβλημάτων.

Όπως συμφώνησαν οι δυο άντρες, οι επαφές τους θα συνεχιστούν και το επόμενο κρίσιμο για το χώρο διάστημα, καθώς βαδίζουμε και προς τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.