Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Τελικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του "Παιχνιδοχωριού" στο Ραντσο Κιλκίς

Οι επισκέπτες του «Παιχνιδοχωριού» στο Ράντσο Κιλκίς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αϊ Βασίλη στο Σπιτάκι του, να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και να κάνουν βόλτα με την άμαξά του. 

Στη φάτνη θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τα ζωντανά ζωάκια της. Ακόμη θα έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν με τις οδηγίες των παιδαγωγών στο Σπιτάκι των ξωτικών, ζωγραφιές, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροτεχνίες Χριστουγεννιάτικες, να ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους στο Σπιτάκι των Παραμυθιών αλλά και να δοκιμάσουν μικρές λιχουδιές στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη και ζωγραφική προσώπου (face painting). Τέλος, στο Πάρκο του Καλικάντζαρου θα μπορούν να θαυμάσουν χειροποίητα δημιουργήματα συλλόγων και ιδιωτών. 

Πέρα από την λειτουργία των Σπιτιών, όμως, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα μπορούν να απολαύσουν πλήθος υπαίθριων εκδηλώσεων στο χώρο του «Παιχνιδοχωριού» του Ράντσου για όλες τις ηλικίες, οι οποίες μεταξύ των άλλων θα περιλαμβάνουν παραστάσεις κουκλοθέατρου, βιωματικές ψυχοκινητικές δράσεις, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιδικές χορωδίες, χορευτικές παραστάσεις συλλόγων κ.α. 

Το «Παιχνιδοχωριό» απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:30 με 13:30 το πρωί και 17:30 με 21:30 το απόγευμα.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 9:30-13:30 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς και Αγ. Παντελεήμονα Θεσσαλονίκης

18:00 Έναρξη του Παιχνιδοχωριού με τον Αϊ Βασίλη στην άμαξά του συνοδεία οκτώ αλόγων, Μουσικό παραμύθι «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι», τα ωραιότερα κάλαντα της Ελλάδος από τους μουσικούς Δρόσο Κουτσοκώστα και Κυριάκο Πετρά ενώ συμπράττει η Χορωδία του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και η ομάδα «ΑγαΚου» και παρουσίαση ZUMBA Fitness Kids από το Γυμναστήριο «Παλμός». Τα Σπιτάκια του «Παιχνιδοχωριού» με πολύ ζέστη και κρυμμένες λαχταριστές λιχουδιές υποδέχονται μαζί με τους εμψυχωτές τους, τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 Επίσκεψη 10ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς ενώ ταυτόχρονα στο χώρο θα υπάρχει έκθεση χειροποίητων δημιουργημάτων από το Σύλλογο «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς όλη μέρα. 

Το απόγευμα από τους εμψυχωτές του «Παιχνιδοχωριού» θα πραγματοποιηθούν Ψυχοκινητικές δράσεις ξεκινώντας με αυτή του «Κρυμμένος θησαυρός με Χριστουγεννιάτικα στοιχεία».

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 Επίσκεψη 13ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς καθώς και έκθεση χειροποίητων δημιουργημάτων από το Σύλλογο «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς όλη μέρα. 

18:00 Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργωτού και Πολιτιστικός Σύλλογος Παλατιανού με χορευτικές παραστάσεις

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 Επίσκεψη 6ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς ενώ στο Σπιτάκι των Ξωτικών θα κάνουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς. Την ίδια στιγμή θα υπάρχει έκθεση χειροποίητων δημιουργημάτων από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

18:30 «Τα Χριστούγεννα του Λευτεράκη» από την ομάδα κουκλοθέατρου «Παραμυθόδεντρο».

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 Επίσκεψη Δημοτικών σχολείων Ν. Γυναικόκαστρου και Μυριόφυτου Κιλκίς ενώ ταυτόχρονα στο Σπιτάκι των Ξωτικών το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υποδέχεται τους μαθητές για μοναδικές κατασκευές ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει έκθεση δημιουργημάτων των ωφελουμένων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς. 

18:30 Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου με χορευτικές παραστάσεις και έκθεση προϊόντων του Συλλόγου. Την ίδια στιγμή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ν. Γυναικόκαστρου θα εκθέτει τις χειροποίητες δημιουργίες του.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ν. Γυναικόκαστρου πραγματοποιεί έκθεση προϊόντων στο Πάρκο του Καλικάντζαρου. 

12:00 «Οι Καλικάντζαροι» από την κουκλοπαίχτρια Βερβερίδου Παναγιώτα 

19:00 «Δύο όμορφα Πρωτοχρονιάτικα δώρα» από την κουκλοπαίχτρια Βερβερίδου Παναγιώτα

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Χειροποίητα εκθέματα με πολύ μεράκι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Γυναικόκαστρου και «ΒηματίΖΩ». 

12:00 «Οι Καλικάντζαροι» από την κουκλοπαίχτρια Βερβερίδου Παναγιώτα 

18:00 «Η Λενιώ και τα Καλικαντζαράκια» από την θεατρική ομάδα του Δημοτικού σχολείου Ν. Γυναικόκαστρου 

18:45 Χορωδία του Πολυάνειου Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

19:45 «Οι Καλικάντζαροι» από την κουκλοπαίχτρια Βερβερίδου Παναγιώτα

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 Επίσκεψη του 9ου Δημοτικού σχολείου και στολισμός του δικού του δέντρου στο «Παιχνιδοχωριού» με δικά του μοναδικά στολίδια φτιαγμένα από τους μαθητές.
Το απόγευμα από τους εμψυχωτές του «Παιχνιδοχωριού» θα πραγματοποιηθούν Ψυχοκινητικές δράσεις: «Κρυμμένος θησαυρός με Χριστουγεννιάτικα στοιχεία» και «Περπατώ περπατώ μες στο δάσος….».

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 Επίσκεψη του 6ου Δημοτικού σχολείου και στολισμός του δικού του δέντρου στο «Παιχνιδοχωριού» με δικά του μοναδικά στολίδια φτιαγμένα από τους μαθητές.
Το απόγευμα από τους εμψυχωτές του «Παιχνιδοχωριού» θα πραγματοποιηθούν Ψυχοκινητική δράση με θέμα «Φτιάχνοντας μια παραμυθοσαλάτα» αλλά και πολλές άλλες βιωματικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους αλλά και όσους από τους μεγάλους φίλους μας θέλουν να νιώσουν και πάλι παιδιά!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 Το 7ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς επισκέπτεται το «Παιχνιδοχωριό» του Ράντσου για μοναδικές περιπέτειες και καινοτόμες δράσεις! 

Το απόγευμα από τους εμψυχωτές του «Παιχνιδοχωριού» θα πραγματοποιηθούν Ψυχοκινητικές δράσεις ξεκινώντας με αυτή με θέμα «Παγιδεύοντας τους ήρωες της ιστορίας».

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 Μοναδικές χριστουγεννιάτικες δράσεις σε όλα τα σπιτάκια του «Παιχνιδοχωριού» και ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και πλήρες εορταστικό μενού από τις 21:00 το βράδυ για ενήλικες και παιδιά.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015 Τα παιδιά μας ταξιδεύουν στο δικό τους μοναδικό κόσμο με πολλή φαντασία έχοντας τον πρωταρχικό ρόλο και ικανοποιώντας τις επιθυμίες τους μέσα στα διάφορα σπιτάκια του «Παιχνιδοχωριού» τους!

Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν, με ρεβεγιόν και ζωντανή μουσική με πλήρες εορταστικό μενού για ενήλικες και παιδιά στο Ράντσο Κιλκίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.