Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Καταβολή αποζημιώσεων εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις σχολικού έτους 2013-2014»

"Απαντώντας στο αίτημά σας, κ.Γεωργούση σας ενημερώνουμε ότι στα εξεταστικά κέντρα, στα οποία δεν έχει γίνει ακόμη η εκκαθάριση της δαπάνης είναι: το Ε.Κ. ΓΕΛ Πολυκάστρου καθώς και το Ειδικό Εξεταστικό κέντρο Κιλκίς που στεγαζόταν στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.
Ο λόγος της μη εκκαθάρισης είναι ότι δεν είχαμε την ανάλογη πίστωση στον Κ.Α.Ε. (0515 Αποζημίωση εμπλεκομένων σε πανελλαδικές εξετάσεις).

Με το υπ.αριθμ. Φ14.1/2298/14-3-2014 έγγραφο της Υπηρεσίας μας ζητήσαμε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου παιδείας το ποσό των 32.000,00€ (στον προαναφερθείσα ΚΑΕ) και μας πιστώθηκαν μόλις 20.000,00€.

Για το ποσό αυτό έπρεπε να γίνει η ανάληψη και η διάθεσή του σε δικαιούχους. Επειδή η εξόφληση μιας δαπάνης γίνεται στο σύνολό της, έπρεπε να επιλεχθούν κάποια εξεταστικά κέντρα, τα οποία και θα πληρώνονταν. Η επιλογή για την εξόφληση των Εξεταστικών Κέντρων έγινε με βάση την σειρά προτεραιότητας κατάθεσης των απαραίτητων ορθών δικαιολογητικών.

Η υπηρεσία μας με το υπ.αριθμ. Φ14.3/8156/2-10-2014 έγγραφό της ζήτησε εκ νέου από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου να μεριμνήσει για την πίστωση του ανάλογου ΚΑΕ καθώς και για τον τρόπο με το οποίο θα γίνει η εξόφληση των δεδουλευμένων, μιας και η ανάληψη χρηματικού ποσού από οποιοδήποτε ΚΑΕ θα πρέπει να προηγείται της δαπάνης."

Ο Διευθυντής
Β’/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς
Γεώργιος Ν. Κωνσταντινίδης
Μ.Α. Φιλόλογος – Θεολόγος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.