Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Σε σεμινάριο μεικτών μαχητικών αθλημάτων οι Κιλκισιώτες Αντώνης Γιαννακίδης και Κώστας Χασίδης

Σεμινάριο μεικτών μαχητικών αθλημάτων παρακολούθησαν οι εκπαιδευτές του Kinesis fight club Αντώνης Γιαννακίδης και Κώστας Χασίδης στην Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουνίου στο Ultra Fighters Gym.
Στο σεμινάριο δίδαξαν δύο καταξιωμένοι εκπαιδευτές από την Βραζιλία με πολλές συμμετοχές σε επαγγελματικούς αγώνες ανά των κόσμο όπως και στα UFC o Lucas Luciano και ο Torneiro Luciano.

To σεμινάριο διήρκησε 4 ώρες και διδάχτηκαν βασικές τεχνικές υποταγής, βηματισμών, όρθιας μάχης και στο τέλος έλαβαν μέρος σε  φιλικούς αγώνες ώστε να δοκιμάσουν της τεχνικές που διδάχτηκαν.

Οι εκπαιδευτές του Kinesis έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με το τεχνικό επίπεδο των δυο βραζιλιανών και τους προσκάλεσαν σύντομα να πραγματοποιήσουν ένα σεμινάριο στο Κιλκίς.

Επόμενος σταθμός είναι το σεμινάριο Kyokushin Karate και Kick Boxing-Muay Thai που θα γίνει τον Ιούλιο στην Λαμία με τον παγκοσμίου φήμης δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γιώργο Κολοβό από την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.