Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τρίτη άποψη, Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ Δεν σας ξέχασα. Είπα πως θα είμαι μαζί σας καθημερινά μέχρι τις 25 Μαϊου. Τότε που θα μάθουμε «από πόσα οβά είνετε το φούστορον».
@@ Δημοτικές, περιφερειακές και Ευρωκοινοβουλευτικές εκλογές. 370 εκατομμύρια ψηφοδέλτια θα τυπωθούν. 300 000 υποψήφιοι.


@@ Έτσι για να καταλάβουν μερικοί πως μειώνεται η ανεργία. Τυπογράφοι, αφισοκολλητές, διανεμητές εντύπων, φωτογράφοι, επιστολογράφοι κ.λ.π. και ένα σωρό άλλα επαγγέλματα αυτές τις μέρες πήραν φωτιά.

@@ Λένε πως όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι πρέπει να μας παρουσιάσουν πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, εκτός από έναν που ήδη έχει «τακτοποιήσει» σε διάφορες δουλειές 10 000 άνεργους.

@@ Του έχουν απομείνει άλλες δύο χιλιάδες κενές θέσεις εργασίας . Παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους να πάνε να πάρουν ενυπογράφως ψηφοδέλτια για εργασία.

@@ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : «Ποτέ δεν μίλησα για αποχώρηση από την κυβέρνηση». Είναι που κάποιος άλλος λέει πως έχει θέσεις εργασίας. Μη στεναχωριέστε και οι δύο. Είναι που βαριακούμε!!!!

@@ Λένε πως οι τελευταίες κυβερνήσεις, μας κάνανε γαϊδούρια. Θέλοντας να δείξουν πόση υπομονή έχουν οι Έλληνες να ανέχονται όλους αυτούς που μας κυβερνούν. Και μη ξεχνάτε ο γάϊδαρος είναι το σύμβολο της υπομονής!!

@@ Ψηφίστε «ΕΛΙΑ» διότι χωρίς «λάδωμα» πως θα ζήσουμε;

@@ Ένας κάτοικος από την Αξιούπολη, σε πολιτική συζήτηση είπε: «Θα δώσω τα πάντα στο «ΠΟΤΑΜΙ». Και μετά από λίγο έμαθαν ότι πήγε και έπεσε στο Αξιό!

@@ Γράφουν ΤΑ ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου 10-11 Μαϊου στην σελ. 27: «Από το γαλάζιο στρατόπεδο προέρχεται τώρα ο πρώην πετυχημένος δήμαρχος Πικρολίμνης Δημήτρης Σισμανίδης. Την Ιωάννα Ρούσσου κατεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ προέρχεται ο Παύλος Τονικίδης. Σταθερή παρουσία από το ΚΚΕ αποτελεί ο Γιάννης Φαχουρίδης.

@@ Δηλαδή θα έχουμε ψηφοφόρους Γαλάζιους (Σισμανίδης), Πράσινους (Τονικίδης), Ροζαλί (Ρούσσου) και κόκκινους (Φαχουρίδης). Και μετά μου λέτε δεν κομματοποιήθηκαν οι εκλογές.

@@ ΟΜΑΡ ΣΑΡΙΦ Ηθοποιός: «Οι Έλληνες δεν είστε γεννημένοι για να ζείτε υπόδουλοι». Εμείς το ξέρουμε αλλά όχι αυτοί που μας κυβερνούν.

@@ Λένε για των συνδυασμό του Τονικίδη, ότι η επίσκεψη του Ιβάν είναι σημαδιακή. Το επισκέφτηκε μετά από την βαριά ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟ. Λέτε να νοιώσει τόσο βαριά ήττα και στις εκλογές.

@@ Πάντως οι Κιλκισιώτες δεν έχουν το Θεό τους! Είπαν: «Ο Τονικίδης τρείς φορές επεδίωξε να κατέβει για δήμαρχος. Τις δύο πρώτες φορές απέτυχε να κατέβει υποψήφιος, ενώ την τρίτη φορά τα κατάφερε. 


@@ Και τώρα θα κατέβει δύο φορές σας υποψήφιος δήμαρχος και την Τρίτη φορά ίσως καταφέρει να εκλεγεί και δήμαρχος. Ε, νέος είναι έχει χρόνια μπροστά του.
@@ Άκουσα πως το προπερασμένο Σάββατο υποψήφιος δήμαρχος αντάλλαξε μερικά «γαλλικά» με ψηφοφόρους μέσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς και μετά από «ταρακούνημα» της πιάτσας πήρε το ασκέρι του και την «έκανε».

@@ Κοίτα να δεις που θέλουν να το «διώξουν» πριν από τις εκλογές! Γιατί άραγε;

Άντε τα λέμε αύριο πάλι, Θεού θέλοντος. Γειά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.