Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

2ος στο Spetses mini Marathon ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Σε ένα πραγματικά παραδεισένιο περιβάλλον, γύρο από το νησί των Σπετσών, διεξήχθη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο 3ος ημιμαραθώνιος «Spetses mini Marathon».
Μετά από δύο συνεχόμενες πρωτιές , ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς , Γιάννης Παπαδόπουλος αναδείχθηκε φέτος 2ος καλύπτοντας την απόσταση των 26 χιλιομέτρων σε 1 ώρα 30.29, ένας πολύ καλός χρόνος, αν αναλογιστεί κανείς πως οι καιρικές συνθήκες (ζέστη και υπερβολική υγρασία) δεν βοήθησαν τους δρομείς να κάνουν καλύτερες επιδόσεις.

Νικητής του φετινού Spetses mini Marathon ήταν ο πρωταθλητής του μαραθωνίου Δημήτρης Θεοδωρακακος με ρεκόρ διαδρομής 1 ώρα 28.16 , ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Βαλαβανίδης με 1.36'39

Χαρακτηριστικό ήταν ότι και φέτος πήραν μέρος πολλοί δρομείς, περίπου 2000, που οι περισσότεροι δεν ήταν επαγγελματίες και ήδη οι πιο πολλοί ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για του χρόνου και τον 4ο ημιμαραθώνιο του νησιού του Αργοσαρωνικού.

Ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς θα αγωνιστεί και αυτή την βδομάδα στον νυχτερινό διεθνή ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον μαραθώνιο της Αθήνας και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του μαραθωνίου που διεξάγεται τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.