Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δύο χρυσά & δύο αργυρά η συγκομιδή των αγώνων του ΓΑΣ Κιλκίς στα «Ευαγγελίδεια 2013″ και «Σπανίδεια 2013″

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε, η διοργάνωση των αγώνων στίβου «Ευαγγελίδεια 2013″ και «Σπανίδεια 2013″, οι οποίοι διεξήχθησαν τη Δευτέρα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας με την συμμετοχή πάνω από 350 παιδιών από πλήθος σωματείων της Βόρειας Ελλάδας. Τους αγώνες διοργάνωσε με επιτυχία ο ΟΚΑ Καβάλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας.
Στους αγώνες συμμετείχε και φέτος με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των μικρών κατηγοριών (ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ) καταφέρνοντας μάλιστα να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του με την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων και με αρκετά “πλασαρίσματα” στην πρώτη εξάδα.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Φανή Αβράμογλου με 3'32''3 στα 1000 μ παγκορασίδων μίνι και ο Αλέξανδρος Αλερού με 7''2 στα 50 μ παμπαίδων μίνι. Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Δημήτρης Καραμανίδης με 21''1 στα 150 μ παμπαίδων Β' και η σκυταλοδρομία 4Χ60 μ των Παμπαίδων Β΄με τους Αλερού, Ν. Καπέτη, Δ. Καραμανίδη και Αν. Νάνο.

Από τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίστηκαν διακρίθηκαν οι Ανέστης Νάνος 4ος στα 60 μ, Νίκος Καπέτης 4ος στα 150 μ , Αναστασία Μαβίδου 4η στα 1000 μ, Αναστασία Καλογιαννοπούλου 5η στα 60 μ, Νικολέττα Παιταρίδου 5η στο μήκος, Άννα Ισχνοπούλου 6η στα 150 μ , η σκυταλοδρομία των Παγκορασίδων Β' που με τις Α. Καλογιαννοπούλου, Χ. Δανδούλη, Χρ. Κεραμάρη και Α. Ισχνοπούλου ήταν 4η στα 4Χ60 μ , και η σκυταλοδρομία των Παγκορασίδων μίνι με τις Ν. Παιταρίδου, Β. Καραμανίδου, Α. Μαβίδου και Φ. Αβράμογλου που πήρε την 6η θέση στα 4Χ50 μ .

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ακόμη η Χαρά Δανδούλη στα 60μ, η Χρύσα Κεραμάρη στα 150 μ και η Αναστασία Ισχνοπούλου και Βασιλική Καραμανίδου στο μήκος .

Την αποστολή συνόδεψαν στους αγώνες οι έφοροι στίβου του ΓΑΣΚ Τάσος Βογιατζής και Κυριάκος Αβράμογλου , οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής και Νάντια Μπουρλούκα και γονείς των αθλητών και αθλητριών.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΟΚΑ Καβάλας που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σ' αυτούς τους πολύ όμορφους αγώνες. Είναι το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που άφησαν τη σφραγίδα τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον Κλασικό αθλητισμό της Ελλάδος και όχι μόνον.” Δήλωσε ο προπονητής του ΓΑΣΚ Κωνσταντίνος Μηναρετζής και σημείωσε “ Ίσως με το παράδειγμα των γονέων που συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του συλλόγου να καταλάβουν ακόμη περισσότεροι γονείς ότι ο ΓΑΣ Κιλκίς είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειας είναι ευπρόσδεκτοι και τους περιμένουμε.”






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.