Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα δράσεων Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς για τον Απρίλιο 2013

Δευτέρα 1 Απριλίου - Παρασκευή 5 Απριλίου, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης 
Η Βιβλιοθήκη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με μια σειρά από δράσεις:
- Παραμυθο-παντομίμα! Το γνωστό αγαπημένο παιχνίδι με παραμύθια. Ελάτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας!
Για όλες τις ηλικίες. Ανοιχτή δράση.

- Λαβύρινθος παραμυθιών στο μαγνητικό μας τοίχο. Η Κοκκινοσκουφίτσα κι ο Κοντορεβιθούλης δεν χάθηκαν μόνο στο δάσος αλλά και στο λαβύρινθο των παραμυθιών! Έλα να τους βοηθήσεις να βγουν. Για παιδιά 7-10 ετών. Ανοιχτή δράση.

Τετάρτη 3 Απριλίου, όλη μέρα. Μαραθώνιος ανάγνωσης παραμυθιών. Μικροί και μεγάλοι ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας το αγαπημένο σας παραμύθι διαβάζοντάς το στην παρέα της Βιβλιοθήκης. Λίγη πρόβα στο σπίτι και τολμήστε το!! Για όλες τις ηλικίες. Ανοιχτή δράση.

Δευτέρα 8 Απριλίου, 5.30 - 6.30 το απόγευμα Με το μαγικό ραβδάκι μου! Ελάτε να εμπνευστούμε από παραμύθια, να φτιάξουμε το μαγικό ραβδί μας, να παίξουμε και να ονειρευτούμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που θέλουμε γύρω μας... Με την Παρασκευή Παναγιωτίδου.
Για παιδιά 6-8 ετών. Με προεγγραφή.

Τετάρτη 10, 17, 24 Απριλίου, 4.00 - 5.30 το απόγευμα
Ο κήπος με τις 11 γάτες Έλα κι εσύ στον Κήπο με τις 11 Γάτες. Αν είσαι 11 ή 12 χρονών μπορείς να έρθεις να πούμε ιστορίες, να ζωγραφίσουμε, να παίξουμε και ….να νιαουρίσουμε. Σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ. Για παιδιά 11-12 ετών. Με προεγγραφή.

Παρασκευή 12 & 19 Απριλίου, 5.00 - 7.00 το απόγευμα Μοιράζομαι τα χόμπυ μου κι ό,τι αγαπώ: Μαθαίνω την τέχνη του decoupage (2 συναντήσεις). Με τη Σοφία Δάτση.
Για ενήλικες. Με προεγγραφή.

Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, 10.30 - 11.30 το πρωί Χαρούμενες λαμπάδες & πολύχρωμα αυγά. Στολίζουμε τις λαμπάδες της Ανάστασης. Με την Καλλιόπη Μητσακάκη.
Για παιδιά 6-10 ετών. Με προεγγραφή.

Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου 11.30 - 12.30 το πρωί Χαρούμενες λαμπάδες & πολύχρωμα αυγά. Στολίζουμε τα αυγά της Λαμπρής. Με την Νικολέτα Σουλίδου.
Για παιδιά 6-10 ετών. Με προεγγραφή.

Η Βιβλιοθήκη συνεχίζει να δέχεται τις προτάσεις σας για τους κύκλους συναντήσεων «Μοιράζομαι τα χόμπι μου κι ό,τι αγαπώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.