Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Καλό ταξίδι Χάμπο Τονικίδη από τον Ακρίτα

Κηδεύεται σήμερα στις 16.00 στην γενέτειρά του στο χωριό Ακρίτας του Κιλκίς ο Χαράλαμπος Τονικίδης (Χάμπος). Ένα άτομο με «ειδικές ανάγκες» που επαναπροσδιόρισε τον όρο ειδικές ανάγκες. Γι αυτόν που τον έβλεπε για πρώτη φορά, το πιθανότερο ήταν να δημιουργηθεί ένα είδος οίκτου και λύπησης ….στο 1ο δεκάλεπτο, γιατί μετά…. Του δημιουργούνταν το αίσθημα θαυμασμού αλλά και κόμπλεξ κατωτερότητας!!!! Κι ο λόγος ήταν επειδή είχε μπροστά του έναν φαινομενικά «ανάπηρο» που δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορώ να κάνω όπως ο ίδιος έλεγε. 
Ένας άνθρωπος γεμάτος δύναμη, πείσμα και αρχοντιά. Ένας άνθρωπος περήφανος, ισχυρογνώμων, λεβέντης, σκληρός και αυστηρός αλλά ταυτόχρονα συμπονετικός, ανθρώπινος, χαμογελαστός και προστατευτικός… μα πάνω απ όλα νοιαζόταν!!! Για τους πάντες και τα πάντα και κατάφερε να μην κάνει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ να τον λυπηθεί αλλά μόνο να τον θαυμάζει. Πέρασα δύσκολα χρόνια μου λεγε, φτώχεια, ταλαιπωρίες… Αλλά τελικά ότι δεν τον σκότωνε, τον έκανε πιο δυνατό!
Κώστας Πιπερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.