Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Η υποψηφιότητα Συμπιλίδη σηματοδοτεί τη μετάλλαξη της ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Σαμαρά»

"Ο κ. Συμπιλίδης είναι ο μοιραίος άνθρωπος που έδωσε την ευκαιρία στον Α. Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993. Το αποτέλεσμα ήταν να επανέλθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και να μην ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ.

Εάν δεν είχε πέσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κων/νο Μητσοτάκη, η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική, αφού θα είχαν υλοποιηθεί οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις για την απελευθέρωση της οικονομίας και την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού. Ήδη εκείνη η κυβέρνηση είχε πετύχει δύο πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, με τις δραστικές μειώσεις των δημοσίων δαπανών που είχε επιβάλλει.
Η παρουσία του κ. Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο του κ. Σαμαρά αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τη μετάλλαξη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης με τους ανοιχτούς ορίζοντες σε ένα προσωποπαγές κόμμα, με πολλά γραμμάτια από το παρελθόν που πρέπει να εξοφλήσει.
Πραγματικά, είναι απορίας άξιο πως θα δεχτούν την παρουσία του κ. Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο τα στελέχη της ΝΔ που ήταν μάρτυρες το 1993 στην πτώση μιας κυβέρνησης που είχε εκλεγεί με το 47% των ψήφων του ελληνικού λαού."

4 σχόλια:

  1. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη !
    Η κ. Μπακογιάννη αποδεικνύει οτι δημιούργησε ένα ιδιόκτητο Κόμμα όχι για να συμβάλει στη βελτίωση της πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά απλώς ένα Κόμμα αντισαμαρικής υστερίας που ποντάρει να πάρει κάποιες ψήφους, όχι για τις πολιτικές θέσεις της, αλλά αποδυναμώνοντας τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποιώντας ως αιχμή το Γιώργο Συμπιλίδη! Η κ. Μπακογιάννη τουλάχιστον θα μπορούσε να διαβάσει το βιβλίο του στενού συνεργάτη του πατέρα της στρατηγού Γρυλλάκη για να διαφωτισθεί πριν αρχίσει να εκβάλει κραυγές απελπισίας ( Γρυλλάκης: «Ο Σαμαράς ήταν θύμα, η Ντόρα έβλαψε τον πατέρα της» - ) !
    Ο πόνος της όμως θα είναι μεγαλύτερος όταν το βράδυ των εκλογών διαπιστώσει οτι ο Γιώργος Συμπιλίδης θα τιμηθεί από το λαό του Νομού Κιλκίς με περισσότερες ψήφους από ό,τι θα πάρει το ιδιόκτητο Κόμμα της σε όλη την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης.
    Εν έτει 2012 και με την πατρίδα στο γκρεμό η κ. Μπακογιάννη ασχολείται με εμπάθειες της γκρίζας πολιτικής περιόδου του 1990 - 1993. Ευτυχώς δεν έχει απωθημένα και για το 1821!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μην ριξει την κυβερνηση απο συνηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη την φορα...μαλλον θα ριξει τον εαυτο του απο κεκτημενη ταχυτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ντόρα Μπακογιάννη με τις εμμονές της για τα γεγονότα πριν από 20 χρόνια αποδεικνύει οτι ανήκει οριστικά στο παρελθόν.
    Η εμπάθεια της και η κοντόφθαλμη λογική της την ώθησαν να κάνει ένα Κόμμα μιάς χρήσεως ίσα-ίσα για να βλάψει τη Ν.Δ..
    Δηλαδή η δική της μεθοδευμένη φυγή από τη Ν.Δ. και η ίδρυση ενός ασήμαντου Κόμματος δεν είναι μία μορφή αποστασίας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.