Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών σε τράπεζες στις Σέρρες

Εξιχνιάσθηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος πολιτών εντός τραπεζικών καταστημάτων στις Σέρρες.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας υπηκόου Βουλγαρίας 29 ετών και μιας ομοεθνούς της για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οι οποίες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστιδες των κλοπών ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πειστηρίων.
Οι δράστιδες εκμεταλλευόμενες το συνωστισμό ατόμων εντός τραπεζικών καταστημάτων, προσέγγιζαν γυναίκες μέσης και μεγάλης ηλικίας όταν αυτές αναλάμβαναν χρηματικά ποσά, τις ακολουθούσαν κατά την έξοδο τους από αυτά και κατάφερναν, χωρίς να γίνονται αντιληπτές, να τις αφαιρούν τα χρηματικά ποσά.
Οι ανωτέρω από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 2011 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012, αφαίρεσαν από οκτώ άτομα συνολικά το ποσό των (6.925) Ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.