Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Απολογισμός Λογίας, Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου 2011

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Λογίας, Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κατά το τρέχον έτος 2011 υλοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις.  Ο Έρανος της Αγάπης στα τέλη του προηγούμενου έτους απέδωσε 22.462 ευρώ. Οι εισφορές των Ναών ανήλθαν στις 5.560 ευρώ. Από τον δίσκο που περιήλθε στους Ναούς της Μητροπόλεώς μας συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.241 ευρώ. Οι δωρεές των πιστών προς το κεντρικό φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως ήσαν 7.674 ευρώ. Σύνολο εσόδων 35.816 ευρώ. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι δωρεές ενοριτών προς τα φιλόπτωχα ταμεία των Ενοριών, τα στοιχεία των οποίων θα δημοσιοποιηθούν μετά την κατάθεση των απολογισμών των Ιερών Ναών). Τα ποσά αυτά είτε σε χρήματα είτε σε είδος διατέθηκαν σε πρόσωπα και οικογένειες που έχουν αποδεδειγμένες ανάγκες.
Επίσης η Ιερά Μητρόπολη στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέλαβε, όπως κάνει εδώ και πάνω από μία δεκαετία, την διανομή εκατοντάδων τόνων ρυζιού, ζυμαρικών, πορτοκαλιών και τυροκομικών σε 5.600 ενορίτες - δικαιούχους των οποίων τα δικαιολογητικά εγκρίθηκαν από την αρμόδια κρατική υπηρεσία.
Με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης και του φετινού απολογισμού της Λογίας Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης της μικρής μας πληθυσμιακά Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος εκφράζει για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του και τις θερμότερες ευχές ενόψει του Αγίου Δωδεκαημέρου σε όλους όσους εμπράκτως ανταποκρίνονται με εμπιστοσύνη στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας, για τη διακονία των εμπερίστατων αδελφών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.