Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

(VIDEO) Εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, με τίτλο "Ξεφυλλίζοντας τις Αναμνήσεις"



Δελτίο τύπου Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 01/06/24, στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς, η παράσταση "Ξεφυλλίζοντας τις Αναμνήσεις" του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς.

Μια παράσταση που ξεκίνησε με αναφορά στην εποχή του ξεριζωμού από τις αλησμόνητες πατρίδες, μας ταξίδεψε μέσα από το τραγούδι και το χορό από τόπο σε τόπο σε όλη την Ελλάδα. Ήταν μια μοναδική εκδήλωση που καθήλωσε αλλά και ενθουσίασε τους θεατές, αντάξια στο μεγαλείο της Ελληνικής παράδοσης, που δικαιώνει τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για 31 χρόνια όλοι οι άνθρωποι του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Συγχαρητήρια στους μικρούς και μεγάλους χορευτές μας, στη θεατρική ομάδα του Λ.Ε.Κ. και την υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας κα. Ζήση Μαρία που είχε την επιμέλεια των κειμένων και την σκηνοθεσία.

Θερμότατα συγχαρητήρια στους πανάξιους δασκάλους μας: α) τον καλλιτεχνικό διευθυντή και δάσκαλο του εφηβικού τμήματος και παραστάσεων, κ. Νικολαΐδη Κωνσταντίνο που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης, β) την κα. Λιαρετίδου Ανατολή δασκάλα των τμημάτων των ενηλίκων και του μεγάλου παιδικού, γ) την κα. Συμεωνίδου Μαίρη δασκάλα των περιφερειακών τμημάτων του Πολυκάστρου, δ) και την κα. Ιασονίδου Μαρία δασκάλα της Μουσικοκινητικής Αγωγής και του μικρού παιδικού τμήματος.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τα μέλη που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας και αρωγοί στις προσπάθειές μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Κιλκίς για την στήριξη και την συνεργασία.

Ευχαριστούμε το μουσικό σχήμα ΣΙΡΙΣ για την εξαιρετική παρουσία του.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης για τις χορηγίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.