Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Συγχαρητήρια για την άνοδο του Κιλκισιακού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη
«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη Διοίκηση της ομάδας ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Με την κατάκτηση αυτού του στόχου επιβραβεύεται η προσπάθεια, ο κόπος και το μεράκι των αθλητών, των προπονητών και όλων όσοι συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ιστορική μας ομάδα, ο ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να “παλεύει” για περισσότερες διακρίσεις και θα έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες , πρωταγωνιστώντας σε μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου ανήκει».

Συγχαρητήρια Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» συγχαίρουν θερμά τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο, τους Ποδοσφαιριστές και όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της ομάδας του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2023/2024 της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς και την επάξια άνοδο και επιστροφή του συλλόγου της πόλης στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία της ΕΠΟ και τους εύχονται καλή επιτυχία στη μεγάλη πρόκληση για τον σύλλογο.

Θερμά συγχαρητήρια σ΄ όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τακτικών πρωταθλημάτων και των κατατακτήριων αγώνων του Κιλκισιακού για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, συγχαίρουμε τους αθλητές, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους των ποδοσφαιρικών ομάδων «Μακεδόνες Λειβαδίων» και «Απόλλων Πευκοδάσους» για την άνοδο τους στην Α1 κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Νομού Κιλκίς και ευχόμαστε καλή συνέχεια την νέα περίοδο 2024 -2025. Συγχαρητήρια επίσης στον Κιλκισιακό για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, όπου μαζί με την Κρηστώνη την επόμενη περίοδο θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.