Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Με νοσταλγικά ελληνικά παιχνίδια ένωσαν τις δυνάμεις τους τα δύο χωριά του Νομού Κιλκίς Χρυσόπετρα και Λαοδικηνό και βγήκαν όλοι κερδισμένοι

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Σάββατο 1 Ιουνίου 2024
Νικητές της φιλίας, της Αγάπης, της ομορφιάς που μπορεί να αναδειχθεί με συναίσθημα, έρχονται τα καλύτερα για τον τόπο μας.

Μια πολύ όμορφη συνάντηση έγινε στο γήπεδο του χωριού Χρυσόπετρα του Νομού Κιλκίς με το γειτονικό χωριό Λαοδικηνό. Τα παιδιά των δύο χωριών αντάμωσαν και έπαιξαν παιχνίδια από το παρελθόν δίνοντας την διαχρονική αξία στην στιγμή που χαρίζει το παιχνίδι της γειτονιάς και ένιωσαν την φιλία που καλλιεργείται μέσα από αυτό.

Τζαμί, μήλα, τσουβαλοδρομίες..και άλλα παιχνίδια που περίπου για δύο ώρες και μέσα στην φύση τα παιδιά απόλαυσαν κάτι διαφορετικό αφήνοντας κυριολεκτικά τις οθόνες σκλαβιάς που τα στερούν τις ιδέες και απόλαυσαν κάτι αληθινό ζωντανό και ελεύθερο .

Συγχαρητήρια στους δύο τοπικούς Συλλόγους για την οργάνωση παιχνιδιών της γειτονιάς καθώς ενδιαφέρον έδειξαν και άλλα χωριά να συμμετέχουν σε άλλη συνάντηση.

Η δραστηριότητα είχε την κατάλληλη οργάνωση η οποία άφησε ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Το όμορφο απόγευμα που έζησαν τα δύο δυο χωριά Χρυσόπετρα και Λαοδικηνό του Νομού Κιλκίς, ευχόμαστε να το ζήσουν ακόμη περισσότερο στην συνέχεια, καθώς μπορούν να υλοποιήσουν την ιδέα και άλλοι Σύλλογοι και να βοηθήσουν να γίνουν γεγονός τα προφητικά λόγια του ποιητή.

Εμπρός παιδιά βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα..
...δεν βολεύει μονάχος.!
Άγγελος Σικελιανός.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.