Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Με 2 χρυσά επιστρέφει το Kinesis από τη Βέροια

Δελτίο τύπου Kinesis
Στο Subrow Fighting Championship που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια, στις 12 Μαΐου, συμμετείχε το Kinesis Fight Club Gougoulas Team. Διοργανώθηκε μια βραδιά επίλεκτων αγώνων στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu με όρους υποταγής.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν ο Πέτρος Σακαλάκης, που επικράτησε έναντι του αντιπάλου με πνιγμό ( Darce choke) και ο Θωμάς Κυρλιάς, που επικράτησε έναντι του αντιπάλου του με τεχνική εξάθρωσης χεριού (Americana).

Την αποστολή συνόδευε ο εκπαιδευτής της ομάδας, Αντώνης Γιαννακίδης, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τις επιδόσεις των αθλητών του.

Επόμενος σταθμός της ομάδας είναι το διεθνές πρωτάθλημα Kyokushin Karate στην Καβάλα και το Octagon Full Contact Challenge στο Κιλκίς.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας την εταιρεία GoOn Nutrition, Step sport και την Φάρμα Κουκάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.