Σε πολύ θετικό και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη μου συνάντηση με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Παιονίας. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε η διάθεση για συνεργασία και κοινό όραμα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Συζητήσαμε για τις προοπτικές της Παιονίας ως προορισμού, για την καλύτερη προβολή και ανάδειξή της. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που η Επιτροπή αποτελείται από ανθρώπους από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους — ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες της εστίασης και της γαστρονομίας, ειδικούς στο κρασί, ανθρώπους του τουρισμού και της τοπικής ανάπτυξης. Αυτή η πολυσυλλεκτικότητα είναι πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό μας.
Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη για το ζεστό κλίμα και τις ουσιαστικές ιδέες που κατατέθηκαν. Η ανταλλαγή απόψεων και η συλλογική δουλειά είναι το κλειδί για να διαμορφώσουμε μια σύγχρονη και αποτελεσματική τουριστική στρατηγική.
Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και διάθεση για δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.