Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025

Πρωτάθλημα Όπεν Ανδρών - Γυναικών Γ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Δελτίο τύπου Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο Πολύκαστρο διεξήχθη με επιτυχία το Όπεν Ανδρών – γυναικών Γ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, συγκεντρώνοντας 52 αθλητές και 22 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Νικητής στην κατηγορία Ανδρών αναδείχθηκε ο ΜΑΛΙΝΟΒ ΙΛΚΟ (ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) που επικράτησε του ΤΣΕΛΕΚΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (ΟΑ ΚΙΛΚΙΣ) με 6-0 6-0.

Στην κατηγορία Γυναικών την πρώτη θέση έλαβε η ΠΙΣΛΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΣΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ) που επικράτησε της ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ (ΟΑ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ) με 6-2 6-1.

Semi-Finalist

Στην κατηγορία Ανδρών: ΤΑΞΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ) & ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΟΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ)

Στην κατηγορία Γυναικών: ΑΝΔΡΕΑΣΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΟΑ ΠΑΝΘΗΡΕΣ) & ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ ΜΕΛΑΝΑ (ΟΑ ΚΙΛΚΙΣ)

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε ο Δήμος Παιονίας.

Την τοπική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κύρος ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

https://drive.google.com/file/d/12mlGDqCiyTm3WmZqJ-XPTnhh7EysVqmc/view

https://drive.google.com/file/d/1a04uMyJH1jmft-U_kWaCCJOSb_hIV3XA/view



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.