Μέλος της Εθνικής μας ομάδας ήταν για πρώτη φορά και ο χρυσός πανελληνιονίκης των 800 μέτρων Χνιτίδης Σάββας Παναγιώτης.
Την Δευτέρα 21-07-2025 ο αθλητής της Εθνικής μας Ομάδας τερμάτισε 4ος στην 3 σειρά και αν και έπιασε ξανά τον χρόνο που του χάρισε το χρυσό στους πανελλήνιους αγώνες 1':53"14 πριν ένα μήνα δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και κατετάγη 12ος σε 35 αθλητές στα 800μ.
Την Τετάρτη 23-07-2025 ο Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας επιτυχίας της ελληνικής ομάδας μεικτής σκυταλοδρομίας 4x400μ. Κ18 στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας (EYOF 2025), συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και την επίδοση-ρεκόρ 3:27.53.
Ως τρίτος στη σειρά, ο Χνιτίδης παρέλαβε τη σκυτάλη σε κομβικό σημείο του αγώνα και απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα των μεσαίων αποστάσεων. Με εμπειρία από τα 800μ. και εντυπωσιακή σταθερότητα στον ρυθμό του, κράτησε την Ελλάδα σε επαφή με τις πρώτες ομάδες και προετοίμασε το έδαφος για το βάθρο.
Αυτή η πρώτη επαφή του αθλητή σε διεθνή αγώνα μόνο θετικές εντυπώσεις και πολύτιμη εμπειρία του άφησε. Ο Χνιτίδης Σάββας Παναγιώτης είναι μαθητής του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς και αθλητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Ιάσονα Ιωαννίδη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.